Vine, η video υπηρεσία του Twitter που έγινε μόδα


Vine, η video υπηρεσία του Twitter που έγινε μόδα

H εφαρμογή – υπηρεσία του Twitter, Vine, έχει λάβει τεράστια δημοσιότητα ειδικά μετά το διαγωνισμό που διοργάνωσε μέσω αυτής ο ηθοποιός Robert De Niro και το Tribeca Film Festival με την ονομασία #6SECFILMS.

Η υπηρεσία Vine (διαθέσιμη αυτή τη στιγμή με τη μορφή εφαρμογής μόνο για iPhone, iPod και iPad) επιτρέπει στους χρήστες του Twitter, να ανεβάσουν ένα πολύ μικρό video των 6 δευτερολέπτων και να το μοιραστούν με τους φίλους τους.  Στοχεύοντας να γίνει το “Instagram” του video, η εφαρμογή Vine είναι αυτή τη στιγμή η δημοφιλέστερη δωρεάν εφαρμογή στο iTunes App Store.  Σε μία συνέντευξη του στη Wall Street Journal, ο διάσημος ηθοποιός Robert De Niro, αποκαλεί την υπηρεσία Vine “ένα ενδιαφέρον πράγμα” και επισημαίνει ότι 6 δευτερόλεπτα είναι αρκετός χρόνος για να πεις μία ολόκληρη ιστορία.

Αν την χρησιμοποιείται θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

twitter
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!