VSCO Film Pack 05, νέο πακέτο εξομοίωσης film της Visual Supply Co


VSCO Film Pack 05, νέο πακέτο εξομοίωσης film της Visual Supply Co

Τα διάφορου τύπου λογισμικά ή πρόσθετα (plugins) που μπορούν να δώσουν στις φωτογραφίες σας την εμφάνιση film του παρελθόντος έχουν πάρα πολλούς φίλους.

Από αυτά πολλούς φανατικούς οπάδούς έχουν τα VSCO Film Packs, το οποία σας δίνουν την δυνατότητα να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε εικόνες με στυλ και αίσθηση των περισσότερων films, από slides και instant films μέχρι κλασσικά ή μοντέρνα films.

Το νέο VSCO Film Pack 05 σας δίνει την δυνατότητα να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας ώστε να μοιάζουν με την εμφάνιση films, τα οποία η εταιρεία ονομάζει “Archetype Consumer Films” και τα οποία για πολλά χρόνια αποτελούσαν την οικονομική λύση για πολλούς φωτογράφους. Το πακέτο σας δίνει την δυνατότητα εξομοίωσης των παρακάτω films:
– Agfa Vista 100
– Agfa Vista 400
– Agfa Vista 800
– Fuji Neopan 400
– Kodak Gold 100
– Kodak Royal Gold 400
– Kodak BW400CN
– Kodak gold 200
– Kodak Ultramax 400
– Kodak Ektar 100
– Kodak Max 800
– Kodak Ultramax 800.

Το VSCO Film Pack 05 λειτουργεί ως plugin (πρόσθετο) για το Lightroom 4 & 5 και το Adobe Camera Raw (ACR) του Adobe Photoshop, εκδόσεις CS6 και CC. Προς το παρόν πωλείται στην τιμή προσφοράς των 89 δολαρίων, πριν επιστρέψει στην τιμή των 119 δολαρίων στην οποία πωλούνται όλα τα VSCO Film Pack.

Μπορείτε να το βρείτε, μαζί με τα υπόλοιπα VSCO Film Packs (VSCO Film Pack 01 – Modern Films, VSCO Film Pack 02 – Classic Films , VSCO Film Pack 03 – Instant Films, VSCO Film Pack 04 – Slide Films), εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!