VSCO Film Simulation Packs: η τιμή τους έπεσε κατά 50%


VSCO Film Simulation Packs: η τιμή τους έπεσε κατά 50%

Έτσι από τα 119 δολάρια που κόστιζε κάθε πακέτο, τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το κάθε ένα στην τιμή των 59 δολαρίων. Μάλιστα σύμφωνα με την συζήτηση των χρηστών με τη VSCO στο Facebook η προσφορά θα ισχύει από εδώ και πέρα και για πάντα.

Τα VSCO Film Simulation Packs είναι ειδικά presets που εξομοιώνουν την αισθητική των film του παρελθόντος και μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε φωτογραφία.

Λειτουργούν ως plugins στα Adobe Photoshop και Lightroom και μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Offers VSCO VSCO Film Pack
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!