Φωτογράφος γάμου καλείται να πληρώσει 9000 ευρώ σε ζευγάρι


Φωτογράφος γάμου καλείται να πληρώσει 9000 ευρώ σε ζευγάρι

Για αυτό το λόγο η επιλογή του φωτογράφου γάμου για ένα ζευγάρι είναι πολύ σημαντική και μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να οδηγήσει σε δυσάρεστα γεγονότα.

Το 2012 στη Σεβίλλη, ο φωτογράφος γάμου των Σαρλότ από τη Γαλλία και Κάρλος από τη Σεβίλλη, διέγραψε κατά λάθος τις φωτογραφίες από τον υπολογιστή του.

Έτσι παρόλο που η συμφωνία ήταν ο φωτογράφος να παραδώσει 3 ψηφιακά άλμπουμ στην τιμή των 1100 ευρώ, τελικά το ζευγάρι έμεινε χωρίς την παραμικρή εικόνα από το γάμο τους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το ζευγάρι αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του φωτογράφου. Το τοπικό δικαστήριο της Σεβίλλης, εκδίκασε την υπόθεση και απεφάνθη πως ο φωτογράφος θα έπρεπε να πληρώσει για την αμέλειά του στο ζευγάρι 8013€ συν τους τόκους, δηλαδή περίπου 9000 ευρώ.

Ηθικό δίδαγμα; Πάντα παίρνουμε περισσότερα από ένα backup τις φωτογραφίες μας και δεν τις σβήνουμε από την κάρτα μνήμης, αν πρώτα δεν έχουμε βεβαιωθεί ότι τις μεταφέραμε σωστά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

ABCdesevilla
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

4 σχόλια

  • #
    1

    Απορω γιατι δεν τις ανεκτησε….!

  • #
    1

    Και αν του έκλεβαν πχ την καμερα και χάνονταν παλι οι φωτογραφιες,πάλι μήνυση θα του έκαναν;

  • #
    1

    Και γιατι δεν τις ανακτησε με το recuva ?

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!