Φωτογράφοι γάμων προσοχή. Μερικές φορές το κακό έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις (video)


Φωτογράφοι γάμων προσοχή.  Μερικές φορές το κακό έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις (video)

Πολλές φορές στη προσπάθεια να βγάλουμε μία ωραία φωτογραφία ξεχνάμε τους βασικούς κανόνες ασφαλείας.

Να σας θυμίσουμε το τραγικό περιστατικό του πνιγμού μίας νύφης στον Καναδά, η οποία έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Σε ένα άλλο γάμο, το ζευγάρι μαζί με τους φίλους τους βρέθηκε στο νερό, όταν η εξέδρα που ανέβηκαν για να βγουν μία ομαδική φωτογραφία ανατράπηκε από το βάρος τους.  Ευτυχώς πέραν μερικών μικροτραυματισμών και αρκετών βρεγμένων κινητών τηλεφώνων το περιστατικό δεν εμπόδισε την πραγματοποίηση της γαμήλιας δεξίωσης.  Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα αφού τα 29 άτομα ξαφνικά βρέθηκαν στο νερό.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και περίπου πριν ένα χρόνο σε μία άλλη λίμνη στις Η.Π.Α., ευτυχώς και εκεί χωρίς άσχημες συνέπειες για το άτυχο ζευγάρι και τους φίλους τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Wedding Photography
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Most of our photoshoots take place in the mountains and every time we come across a stream or a creek I worry one of them might slip and fall in.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!