Καλεσμένοι σε γάμο καλούνται να αφήσουν τη φωτογραφική κάλυψη στους επαγγελματίες


Καλεσμένοι σε γάμο καλούνται να αφήσουν τη φωτογραφική κάλυψη στους επαγγελματίες

To δίκτυο KTXL FOX40 στις Η.Π.Α., πρόσφατα πρόβαλε ένα μικρό video στο οποίο ασχολείται με το μεγάλο πρόβλημα που έχουν οι φωτογράφοι γάμου με τους καλεσμένους.
Συγκεκριμένα στο εξωτερικό, από ότι φαίνεται με μεγάλη συχνότητα, οι καλεσμένοι γάμου αντί να παρακολουθήσουν το μυστήριο από τη θέση τους, συνηθίζουν να προσπαθούν να απαθανατίσουν στιγμές με το smartphone ή την φωτογραφική τους μηχανή, χαλώντας πολλές φορές τις λήψεις των επαγγελματιών που βρίσκονται εκεί για να καταγράψουν το γεγονός.
Στη χώρα μας αν και το φαινόμενο δεν έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα. Πρόσφατα σε μυστήριο βάπτισης, παρακολουθούσα δίπλα μου ένα κύριο, ο οποίος με το ένα χέρι κρατούσε videocamera και με το άλλο τραβούσε φωτογραφίες με μία compact μηχανή. Αν και δεν με ενόχλησε καθόλου, η προσπάθεια του να καταγράψει σχεδόν όλο το μυστήριο κρίνετε άκαρπη, ειδικά όταν υπάρχουν στον χώρο 3 επαγγελματίες με εξοπλισμό χιλιάδων ευρώ και εμπειρία χρόνων.
Ο τίτλος του video είναι “Don’t Be That Guy”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Wedding Photography

Πηγή:

Fstoppers
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!