Σε ποιο επίπεδο ασχολείστε με τη φωτογραφία και τι σημαίνει για εσας;


Σε ποιο επίπεδο ασχολείστε με τη φωτογραφία και τι σημαίνει για εσας;

Η δυναμική της φωτογραφίας, η οποία έχει μπει στην καθημερινότητα μας, έχει ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να θέλουν να μάθουν περισσότερα και να μένουν ενημερωμένοι για τις εξελίξεις, ενώ πάρα πολλοί είναι όσοι αποφασίζουν να ακολουθήσουν το επαγγελματικό μονοπάτι.

Η ομάδα του pttlgr, αποτελούμενη από επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους που αγαπάνε την φωτογραφία και θέλουν να μεταδώσουν ότι την αφορά προσπαθούν να βρίσκονται κοντά σας με υπευθυνότητα, αμεσότητα και εγκυρότητα.

Ποιοι είναι όμως οι αναγνώστες του pttlgr και σε πιο επίπεδο ασχολούνται με την φωτογραφία;

Ψηφίστε στο παρακάτω poll ανάλογα με την ενασχόληση σας με την καταπληκτική αυτή τέχνη και αφήστε το σχόλιο σας για το τι σημαίνει για εσάς.

Σε ποιο επίπεδο ασχολείστε με τη φωτογραφία;

View Results

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Polls
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!