Αποκαλύπτουμε την εταιρεία που φέρνει την Yongnuo στην Ελλάδα


Αποκαλύπτουμε την εταιρεία που φέρνει την Yongnuo στην Ελλάδα

Ήρθε λοιπόν η ώρα να σας αποκαλύψουμε ότι η εταιρεία που θα αναλάβει να φέρνει στην Ελλάδα τα προιόντα της Yongnuo (LED, Flash και φακούς) είναι η εταιρεία Στάμος Α.Ε. με έδρα την Θεσσαλονίκη.

H εταιρεία Στάμος Α.Ε. είναι μια οικογενειακή εταιρία με παράδοση 30 και πλέον ετών στη διανομή ηλεκτρονικών και φωτογραφικών ειδών, η οποία αντιπροσωπεύει στην χώρα μας πολύ σημαντικές εταιρείες όπως οι DNP, Glidetrack, Varizoom, ADATA, Atomos κ.α.

Η Στάμος Α.Ε. θα διαθέσει στην αγορά τα προϊόντα της Yongnuo με εγγύηση ενός έτους και στο pttlgr θα ετοιμάσουμε μία σειρά hands on videos και reviews για τα προϊόντα της κινεζικής εταιρείας.

Σε λίγες ημέρες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την διάθεση και τις τιμές των προϊόντων της Yongnuo.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Stamos Yongnuo
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    αρκεί να μην έρθουν τα προΐόντα με αλλαγή απλά νομισματικής μονάδας, γιατί συνηθίζεται αυτό… ίδια νούμερα, άλλη νομισματική μονάδα, που σημαίνει 2πλάσια τιμή σε ισοτιμία! ΜΑΚΑΡΙ να καταφέρουν να γίνει συμφωνία με το τελωνίο της Ελλάδας γιατί αλλιώς πάλι απο Κίνα θα συμφέρει να τα φέρνουμε παρά απο επίσημο αντιπρόσωπο και μόνο κακό κάνει αυτό

  • #
    1

    Και γω αυτο πιστευω οτι διαφορα τιμης θα υπαρχει το θεμα τη διαφορα θα ειναι αυτη..Αν και νομιζω η αγορα απο κινα θα ειναι μονοδρομος και σε αυτη την περιπτωση, μακαρι να κανω λαθος και γω.Ξερουμε αν θα βγαλει φακους και για νικον γιατι οι τιμες των original αλλα και τριτων εχουν φτασει στο θεο..

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!