Ανακοινώθηκαν οι νικητές του Wildlife Photographer of the Year 2014


Ανακοινώθηκαν οι νικητές του Wildlife Photographer of the Year 2014

Μεγάλος νικητής είναι ο Michael ‘Nick’ Nichols (Η.Π.Α.) με την ασπρόμαυρη φωτογραφία του της αγέλης λιονταριών Vumbi, η οποία “τεμπελιάζει” στο Serengeti Εθνικό Πάρκο της Τανζανίας.
Η λήψη έγινε με Canon EOS 5D Mark III και τον Canon 24–70mm f2.8 στα 32mm; 1/250 δευτ. με f/8; ISO 200. Περισσότερα για την εικόνα θα διαβάσετε εδώ.

Carlos Perez Naval

Τον τίτλο του Young Wildlife Photographer of the Year 2014 (κάτω των 10 ετών) κέρδισε ο Carlos Perez Naval (Ισπανία) με την φωτογραφία ενός κίτρινου Σκορπιού, στην Torralba de los Sisones της Βόρειας Ισπανίας.
Η λήψη έγινε με την τεχνική της διπλοέκθεσης και χρησιμοποιήθηκε η Nikon D300 με τον Nikkor 105mm f2.8 για τον Σκορπιό και ένας Nikkor 28–300mm για την λήψη του φόντου ; 1/320 δευτ με f/10; ISO 320;. Το φιλάρισμα του Σκορπιού έγινε με flash.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!