Αυτοί είναι οι νικητές του μεγάλου διαγωνισμού φωτογραφίας της Dronestagr.am


Αυτοί είναι οι νικητές του μεγάλου διαγωνισμού φωτογραφίας της Dronestagr.am

Πρόσφατα η Dronestagr.am αποκάλυψε τους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας που διοργάνωσε για φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από drone με την υποστήριξη των National Geographic της Γαλλίας, Go Pro, Picanova, Droneshop και Parrot. Οι 6 νικητές κέρδισαν από ένα Drone μαζί με δωροεπιταγές για την εκτύπωση εικόνων σε canvas, αλουμίνιο ή plexiglas.

Οι νικητές του διαγωνισμού που αναδείχτηκαν από την κριτική επιτροπή έχουν ως εξής:

– Την πρώτη θέση κατέκτησε ο χρήστης Capungaero στο Μπαλί και δείχνει ένα αετό να πετάει, μία πραγματικά εντυπωσιακή εικόνα. Ο Capungaero χρησιμοποίησε για την λήψη του μία GoPro Hero 2.

dronestagr.am

– Στην δεύτερη θέση είναι η φωτογραφία του χρήστη Jericsaniel και απεικονίζει μία ομάδα ανθρώπων στις Φιλιππίνες να ποζάρουν για την κάμερα GoPro Hero 3 Silver Edition που βρίσκεται σε ένα DJI Phantom.

DCIM100GOPRO

– Τέλος την τρίτη θέση κατέκτησε ο χρήστης Drone-cs με το τοπίο από την πόλη Annecy της Γαλλίας.

dronestagr.am-3

Όσο αφορά τις φωτογραφίες που κέρδισαν τα περισσότερα likes έχουμε:

– Στην πρώτη θέση τον χρήστη postandfly με την φωτογραφία που απεικονίζει έναν από τους μεγαλύτερους καταρράκτες του Μεξικό. Για την λήψη ο postandfly χρησιμοποίησε ένα DJI Phantom με μία GoPro Hero 3 Black Edition.

dronestagr.am-21

– Δεύτερος είναι ο χρήστης jams69 με μία εικόνα από την πόλη της Γαλλίας Sanary-sur-Mer. Ο jams69 χρησιμοποίησε μία GoPro Hero 3 Black Edition.

dronestagr.am-22

– Τέλος στην τρίτη θέση έχουμε τον χρήστη IceFire με μία εντυπωσιακή λήψη από το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Levski στη Σόφια της Βουλγαρίας και το φιλικό με την Lazio, με αφορμή τα 100στα γενέθλια της πρώτης. Ο IceFire χρησιμοποίησε ένα DJI Phantom με μία GoPro Hero 3 Black Edition.

dronestagr.am-23

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Dronestagr.am
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!