Worldwide Photowalk 2014 του Scott Kelby, δείτε σε ποιες ελληνικές πόλεις διοργανώνονται βόλτες


Worldwide Photowalk 2014 του Scott Kelby, δείτε σε ποιες ελληνικές πόλεις διοργανώνονται βόλτες

Η διοργάνωση αλλά και η συμμετοχή στις φωτογραφικές βόλτες είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους. Το φωτογραφικό επίπεδο ή η ηλικία των φωτογράφων που θα πάρουν μέρος δεν έχει σημασία. Τα groups των φωτογράφων θα ακολουθήσουν μία συγκεκριμένη διαδρομή, για περισσότερο από δύο ώρες, από το αρχικό σημείο που έχει οριστεί από τον αρχηγό της βόλτας, φωτογραφίζοντας μαζί. Στο τέλος της διαδρομής θα συγκεντρωθούν σε κάποιο μπαρ ή καφέ να μιλήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν τις φωτογραφίες και εμπειρίες τους.
Όσοι θελήσουν θα μπορούν να ανεβάσουν φωτογραφίες τους από τον περίπατο στην σελίδα του event, καθώς ο Scott και η ομάδα του θα διαλέξουν τις καλύτερες και θα τις βραβεύσουν με διάφορα δώρα.

Στην Ελλάδα φέτος διοργανώνονται 8 φωτογραφικές βόλτες (6 παραπάνω από πέρσι, αύξηση 300%!) σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Τρίκαλα, Αμαλιάδα και Ερμούπολη Σύρου, ενώ έχουμε και μία βόλτα στην Κύπρο. Για να δούμε ποιες είναι αυτές:
Αθήνα, Μοναστηράκι, με αρχηγό βόλτας την Ελένη (η οποία έχει διοργανώσει και πέρσι την μοναδική βόλτα στην Αθήνα). Πληροφορίες για την βόλτα εδώ.
Αθήνα, Πλατεία Συντάγματος, με αρχηγό βόλτας τον Γιώργο. Πληροφορίες για την βόλτα εδώ.
Θεσσαλονίκη, Λευκός Πύργος, με αρχηγό βόλτας τον Στράτο. Δυστυχώς δεν αναφέρονται πληροφορίες στην σελίδα της βόλτας πέραν του σχολίου “Λεπτομέρειες σύντομα”, πράγμα που μας αφήνει με μία αμφιβολία για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένη βόλτας.
Πάτρα, η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας ΗΔΥΦΩΣ διοργανώνει και φέτος βόλτα (είναι η τρίτη χρονιά που συμμετέχει ως διοργανωτής στην Worldwide Photowalk) με σημείο συνάντησης το Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο και διαδρομή Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο – Σκάλες Αγ Νικολάου – Τριτάκη – Βλατερό. Λόγω των πολλών συμμετοχών έχουμε δύο σελίδες για την συγκεκριμένη βόλτα εδώ και εδώ.
Πάτρα, με αρχηγό βόλτας τον Κώστα. Δυστυχώς δεν αναφέρονται πληροφορίες στην σελίδα της βόλτας πέραν του σχολίου “Η διαδρομή θα ανακοινωθεί σύντομα”, πράγμα που μας αφήνει με μία αμφιβολία για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένη βόλτας. Επιπλέον η συγκεκριμένη βόλτα έχει καταχωρηθεί δύο φορές.
Τρίκαλα, με αρχηγό βόλτας τον Κωνσταντίνο και σημείο συνάντησης το Φρούριο. Λεπτομέρειες για την βόλτα θα βρείτε εδώ.
Αμαλιάδα, με αρχηγό βόλτας τον Βασίλη και σημείο συνάντησης τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας (κεντρική είσοδο). Λεπτομέρειες για την βόλτα θα βρείτε εδώ.
Σύρος, η πρώτη νησιωτική βόλτα είναι γεγονός και θα γίνει στην πόλη της Ερμούπολης. Αρχηγός βόλτας είναι ο Αθανάσιος και σημείο συνάντησης η πλατεία Μιαούλη. Λεπτομέρειες για την βόλτα θα βρείτε εδώ.
Λευκωσία, αρχηγός της βόλτας ο Νικόλας και σημείο συνάντησης το Άγαλμα της Ελευθερίας. Λεπτομέρειες για την βόλτα θα βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    έδω και πάνω από ένα μήνα ζήτησα με σχόλιο κάποια περιγραφή για την βόλτα της Θεσσαλονίκης, χωρίς απάντηση… Το σαββατοκύριακό μου είναι πλεον κλεισμένο, αλλά και να μην ήταν, θέλει κανείς να πάρει μέρος σε μια, πρωτίστως, κοινωνική εκδήλωση, όταν ο οικοδεσπότης της δεν λέει ούτε “γεια”; Κρίμα.
    Καλήμερα και μια πολύ όμορφη φωτοβόλτα σε όλους όσοι θα πάρουν μέρος!!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!