Η Yongnuo ετοιμάζει και prime φακό στα 85mm


Η Yongnuo ετοιμάζει και prime φακό στα 85mm

Πρόσφατα είδαμε ότι η κινεζική Yongnuo παρουσίασε τον τρίτο της prime φακό για DSLR μηχανές των Canon και Nikon στα 100mm.

Μετά λοιπόν τους YN 50mm f/1.8, YN 35mm f/2 και YN 100mm f/2 θα έχουμε και ένα από τους πιο αγαπημένους φακούς των φωτογράφων για πορτραίτα στα 85mm.

Ο φακός αποκαλύφθηκε σε μία φωτογραφία της κινεζικής εταιρείας που εμφανίζονται όλοι οι φακοί της, οι δύο 35άρηδες για Canon και Nikon, οι δύο 50αρηδες για Canon και Nikon και ο 100άρης για Canon (για Nikon έρχεται).

Από τη φωτογραφία δεν φαίνεται ποιο θα είναι το μέγιστο διάφραγμα του φακού, το οποίο αναμένουμε να είναι f/1.4 ή f/1.8.

Θα τον αγοράζατε και αν ναι σε ποια τιμή θα θέλατε να βγει;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Yongnuo
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!