Η Yongnuo θα λανσάρει και κλώνους των φακών της Nikon;


Η Yongnuo θα λανσάρει και κλώνους των φακών της Nikon;

Οι Yongnuo EF 50mm f/1.4 και Yongnuo 50mm f/1.8 μπορεί να μην αποδίδουν το ίδιο με τους αντίστοιχους Canon φακούς που αντιγράφουν, αλλά σε σχέση με την πολύ χαμηλότερη τιμή τους φαίνεται να κάνουν αρκετά καλή δουλειά.

Και ενώ η Yongnuo φαίνεται να μπαίνει δυναμικά στον χώρο των φωτογραφικών φακών με την παραγωγή κλώνων των φακών της Canon, η ερώτηση που μας κάνατε πολλοί από εσάς είναι αν θα δούμε αντίγραφα των φακών της Nikon.
Η απάντηση έρχεται από την ιστοσελίδα Petapixel, η οποία υποστηρίζει ότι μέσα στο 2015 θα δούμε τους πρώτους κλώνους των φακών της Nikon.

Μαντεύουμε ότι ένας από τους φακούς της Nikon που θα κλωνοποιηθεί είναι ο Nikkor 50mm f/1.8 (πωλείται στην τιμή των 130 ευρώ). Μένει να δούμε πότε θα γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Ας αντιγραψουν εναν που να εχει μηχανισμό εστίασης μέσα στον φακό!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!