Αυτός είναι ο νέος Yongnuo YN 14mm f/2.8


Αυτός είναι ο νέος Yongnuo YN 14mm f/2.8

Η Yongnuo ανακοίνωσε τον νέο prime φακό της, Yongnuo 14mm f/2.8, ένα νέο φακό για τοπίο, αρχιτεκτονική φωτογραφία και αστροφωτογραφία.

Σε προηγούμενο άρθρο μας, είχαμε δημοσιεύσει τις φωτογραφίες του φακού και τώρα αποκαλύπτουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Ο νέος Yongnuo YN 14mm f/2.8 είναι ένας φωτεινός prime φακός με κάδρο 115 μοιρών. Αποτελείται από 12 οπτικά στοιχεία σε 9 groups, ανάμεσα στα οποία δύο high-precision ασφαιρικά στοιχεία για μείωση των χρωματικών εκτροπών, μεγαλύτερη οξύτητα και καλύτερα χρώματα και ένα Abnormal Dispersion στοιχείο. Επιπλέον διαθέτει διάφραγμα 7 λεπίδων. Ο νέος φακός είναι εξοπλισμένος με σύστημα αυτόματης εστίασης με ελάχιστη απόσταση εστίασης στα 20 εκατοστά και με μέγιστη μεγέθυνση 0.15x. Επιπλέον διαθέτει θύρα USB για μελλοντικές αναβαθμίσεις του Firmware του.

Ο νέος prime φακός αναμένεται να είναι διαθέσιμος για Canon και Nikon, ενώ προς το παρόν δεν γνωρίζουμε το κόστος του.

Yongnuo-ΥΝ14mm-f2.8-5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Yongnuo
author
Στράτος Καπετανάς

Ο Στράτος Καπετανάς είναι λάτρης της φωτογραφίας και του βίντεο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία από μικρή ηλικία. Αγαπημένο του είδος είναι να φωτογραφίζει τοπία, φύση, πορτραίτα άλλα και ζώα.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!