Yongnuo YN35mm F2, νέος οικονομικός prime φακός για Canon μηχανές


Yongnuo YN35mm F2, νέος οικονομικός prime φακός για Canon μηχανές

Σε αντίθεση με τον 50άρη που είχε ανακοινώσει η κινεζική εταιρεία και έμοιαζε πολύ στον αντίστοιχο φακό της Canon, ο Yongnuo YN35mm F2 είναι αρκετά διαφορετικός από τον αντίστοιχο Canon.

Ο Yongnuo YN35mm F2 αποτελείται από 7 οπτικά στοιχεία σε 5 groups και διάφραγμα 7 στρογγυλεμένων λεπίδων. Έχει ελάχιστη απόσταση εστίασης 25 εκατοστά και δέχεται φίλτρα 52mm.
O νέος φακός προσφέρει αυτόματη και manual εστίαση και το διάφραγμα που χρησιμοποιείται σε κάθε λήψη καταγράφεται στα EXIF στοιχεία κάθε εικόνας.

Τον Yongnuo YN35mm F2 θα βρείτε στο Ebay ή στην Amazon στην τιμή των 116 δολαρίων (ο αντίστοιχος Canon κοστίζει 514 ευρώ).

Με την τεράστια διαφορά στην τιμή των δύο φακών θα σκεφτόσασταν την αγορά του Yongnuo;

Yongnuo-35mm-1

Yongnuo-35mm

Yongnuo-35mm-3

Συγκρίνετε τον νέο φακό με τον αντίστοιχο Canon.
canon-35mm

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    Καμία σχέση, ο φακός της canon με τον οποίο τον συγκρίνετε έχει και stabilizer!!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!