ZEISS Loxia 2.4/85: O πρώτος τηλεφακός της σειράς για τις Sony E-mount μηχανές


ZEISS Loxia 2.4/85: O πρώτος τηλεφακός της σειράς για τις Sony E-mount μηχανές

Η ZEISS παρουσιάζει τον νέο τηλεφακό στη σειρά Loxia, ZEISS Loxia 2.4/85.

O νέος ZEISS Loxia 2.4/85 έρχεται να προστεθεί στους Loxia 2.8/21, Loxia 2/35 και Loxia 2/50 και είναι κατάλληλος για τις Sony Full Frame mirrorless μηχανές της σειράς A.

ZEISS Loxia

O σχεδιασμός του νέου φακού βασίζεται στο πρότυπο Sonnar. Αποτελείται από 7 οπτικά στοιχεία σε 7 group και μπορεί να εστιάσει από τα 80 εκατοστά. Το δαχτυλίδι της manual εστίασης έχει γωνία περιστροφής 220 μοιρών, ενώ οι ηλεκτρονικές επαφές στη μοντούρα μεταφέρουν δεδομένα (EXIF) στη μηχανή. Επιπλέον κατά τη maunal εστίαση είναι δυνατόν η μεγέθυνση του κάδρου για τον απόλυτο έλεγχο του σημείου που θα εστιάσει ο φωτογράφος.

ZEISS Loxia

Υπάρχει λειτουργία De-click για να μπορεί να γίνει ρύθμιση του διαφράγματος αθόρυβα κατά τη λήψη videos και σε συνδυασμό με τα ZEISS Lens Gear Rings μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε Follow Focus σύστημα.

ZEISS Loxia

Ο νέος ZEISS Loxia 2.4/85 θα είναι διαθέσιμος από τον Δεκέμβριο του 2016 στην τιμή των 1400 ευρώ (με ΦΠΑ Γερμανίας 19%).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

ZEISS
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!