ZEISS: Παρουσιάζει τρεις νέους φακούς στη σειρά Milvus


ZEISS: Παρουσιάζει τρεις νέους φακούς στη σειρά  Milvus

H ZEISS συνεχίζει να εμπλουτίζει τη σειρά των φακών της για DSLR μηχανές, Milvus, προσφέροντας τρεις νέους φακούς.

To pttlgr ήταν πέρσι τέτοιο καιρό στη Γερμανία, καλεσμένο του γερμανικού κολοσσού, στην επίσημη πρώτη παρουσίαση της σειράς και έχοντας πιάσει στα χέρια μας τους Milvus φακούς και δουλέψει μαζί τους, είχαμε πει ότι πρόκειται για εξαιρετικούς φακούς, με φοβερά κρύσταλλα, κατάλληλους για τις σύγχρονες DSLR μηχανές.

zeiss-milvus

Τώρα η ZEISS μας παρουσιάζει τους δύο υπερ-ευρυγώνιους ZEISS Milvus 2.8/15 και ZEISS Milvus 2.8/18 και τον τηλεφακό ZEISS Milvus 2/135. Και αυτοί οι φακοί εστιάζουν μόνο manual και διαθέτουν επίστρωση T*® anti-reflective για μείωση του flare και καλύτερο bokeh. Επιπλέον έχουν σχεδιαστεί ώστε να έχουν μειωμένο ghosting.

Οι νέοι φακοί είναι ιδανικοί και για λήψη video, ακόμα και σε ανάλυση 6K ή μεγαλύτερη. Διαθέτουν De-click λειτουργία για αλλαγή του διαφράγματος αθόρυβα, ενώ είναι και ανθεκτικοί σε νερό και σκόνη.

O ZEISS Milvus 2.8/15 αποτελείται από 15 οπτικά στοιχεία σε 12 groups, μεταξύ των οποίων 2 ασφαιρικά και ένα ειδικό κρύσταλλο nomalous partial dispersion. Έχει γωνία θέασης στις 110 μοίρες και δέχεται φίλτρα των 95mm. Η τιμή του είναι στα 2.699 ευρώ (με 19% φόρο).

O ZEISS Milvus 2.8/18 αποτελείται από 14 οπτικά στοιχεία σε 12 groups, μεταξύ των οποίων 2 ασφαιρικά. Έχει γωνία θέασης στις 99.9 μοίρες, μπορεί να εστιάσει από τα 25 εκατοστά και δέχεται φίλτρα των 77mm. Η τιμή του είναι στα 2.299 ευρώ (με 19% φόρο).

O ZEISS Milvus 2/135 αποτελείται από 11 οπτικά στοιχεία σε 8 groups. Έχει γωνία θέασης στις 18.7 μοίρες, εστιάζει από τα 80 εκατοστά και δέχεται φίλτρα των 77mm. Η τιμή του είναι στα 2.199 ευρώ (με 19% φόρο).

Η ZEISS αναφέρει ότι υπάρχει έκπτωση 8% για όσους πάρουν τρεις ή τέσσερις φακούς της σειράς και 10% για όσους αγοράσουν πέντε φακούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

ZEISS
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!