Η ιστοσελίδα Zenfolio προσφέρει δυνατότητα αποθήκευσης RAW αρχείων


Η ιστοσελίδα Zenfolio προσφέρει δυνατότητα αποθήκευσης RAW αρχείων

Η ιστοσελίδα δημιουργίας προσωπικών portfolios για φωτογράφους Zenfolio, ανακοίνωσε μία σημαντική προσθήκη στις υπηρεσίες που προσφέρει.

Αν είστε χρήστης των υπηρεσιών της Zenfolio (με λογαριασμό επί πληρωμή και όχι με Basic Account) σας δίνεται πλέον η δυνατότητα να ανεβάζετε στον λογαριασμό σας και RAW, DNG ή PSD αρχεία.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να μοιραστείτε τα RAW αρχεία σας με συνεργάτες ή πελάτες σας, δίνοντας πρόσβαση σε αυτούς που θέλετε εσείς.

Δυστυχώς υπάρχει περιορισμός 2GB χώρου στον οποίο μπορείτε να ανεβάσετε τα RAW αρχεία σας. Αν υπερβείτε τα 2GB τότε θα χρεωθείτε με 0.085 ανά GB, ανά μήνα.

Φυσικά αν θέλετε να μοιραστείτε RAW αρχεία υπάρχουν και οι υπηρεσίες Cloud, όπως το Dropbox ή το SkyDrive, οι οποίες είναι δωρεάν. Από την άλλη αν έχετε ήδη λογαριασμό στην Zenfolio, η συγκεκριμένη ανακοίνωση προσθέτει μία ακόμα υπηρεσία στη διάθεση σας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Zenfolio

Πηγή:

Zenfolio
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!