Η Pentax παρουσιάζει τον DA 18-270mm F3.5-6.3 ED SDM!


Η Pentax παρουσιάζει τον DA 18-270mm F3.5-6.3 ED SDM!

Η Pentax παραμένει, όπως όλα δείχνουν, αφοσιωμένη στο κομμάτι παραγωγής της που είναι αφιερωμένο στον κόσμο των DSLR.  Μάλιστα όπως δείχνουν οι χτεσινές ανακοινώσεις στις Η.Π.Α. σκοπεύει να παραμείνει δυναμικά στον χώρο αυτό.  Στα πλαίσια αυτά λοιπόν και η παρουσίαση του νέου φακού της, DA 18-270mm F3.5-6.3 ED SDM στο Ντένβερ!
Ο 18-270mm (27,5-414mm) προσφέρει την δυνατότητα ευρυγώνιων λήψεων και ενός ισχυρού τηλεφακού, αποτελώντας στην ουσία ένα φακό για όλες τις χρήσεις!   Με το “Supersonic AF motor” (SDM) μοτέρ επιτυγχάνει ομαλή και αθόρυβη εστίαση που είναι όμως δυνατή μόνο με τα παρακάτω μοντέλα DSLR της Pentax: PENTAX K-5 II, K-5 IIs, K-30, K-01, K-5, K-r, K-7, K-x, K-m, K20D, K200D, K100D Super και K10D (με λογισμικό Ver. 1.30 και μεγαλύτερο).  Αν τον τοποθετήσουμε σε κάποιο άλλο σώμα της Pentax τότε η εστίαση γίνεται αυτόματα χειροκίνητη.  Αποτελείται από 16 στοιχεία σε 13 groups με διάφραγμα 7 λεπίδων!  Ελάχιστη εστιακή απόσταση είναι τα 0,49m και το βάρος του 453g.  Η κυκλοφορία του αναμένεται μετά τον Νοέμβριο και η τιμή του γύρω στα 800,00€.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

PENTAX K-5 II
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!