θα κατασκευάσει η Nikon επαγγελματική mirrorless στην σειρά 1??


θα κατασκευάσει η Nikon επαγγελματική mirrorless στην σειρά 1??

Η Nikon ακόμα δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να δημιουργήσει μια πολύ εξελιγμένη Nikon 1 με περισσότερες manual λειτουργίες.  Οι Nikon 1, V1 and J1 ανακοινώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2011 και η J1 εκτόξευσε τις πωλήσεις.
Μιλώντας στο TechRadar, ο Jeremy Gilbert, marketing manager της Nikon UK, είπε ότι περισσότερο δημοσιογράφοι και high-end φωτογράφοι θα ήθελαν μία εξελιγμένη Nikon 1 μηχανή.  Το νέο σύστημα το αγοράζουν κυρίως άντρες και οι περισσότεροι έχουν ήδη μία SLR.  Πολλοί αγοραστές την βλέπουν σαν μία super-compact camera.  Είναι πολύ νωρίς αλλά δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει ένα νέο, επαγγελματικού επιπέδου σώμα, στην επερχόμενη Photokina, τον Σεπτέμβριο.
Αν η Nikon αποφασίσει να βγάλει ένα τέτοιο σώμα τότε θα έχει να αντιμετωπίσει τις Sony NEX-7, Olympus OM-D και Fujifilm X-Pro1.
πηγή: techradar.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Comments are closed here

Subscribe to our newsletter!