Νέα μηχανή από την Fujifilm με Wi-Fi, F800EXR!


Νέα μηχανή από την Fujifilm με Wi-Fi,  F800EXR!

Καύσωνας ανακοινώσεων νέων μηχανών τον Ιούλιο.  Την σκυτάλη παίρνει η Fujifilm ανακοινώνοντας την νέα Fujifilm F800 EXR, το νέο μοντέλο της διάσημης και ποιοτικής σειράς F.   Πλέον οι περισσότερες εταιρείες μπαίνουν για καλά στον χώρο του Wi-Fi και η Fujifilm ακολουθεί τις εξελίξεις με ένα μοντέλο δυναμίτη!
Η νέα μηχανή έχει αισθητήρα τεχνολογίας EXR-CMOS, μεγέθους 1/2” και ανάλυσης 16 MPS (ISO 100-12800) και φακό FUJINON με ευρυγώνιο 25mm και 20x οπτικό zoom (25-500mm)!  Το κλείστρο μας δίνει ταχύτητα 8 καρέ το δευτερόλεπτο (8 fps) ενώ στην καταγραφή video έχουμε φυσικά την δυνατότητα Full HD με 30 fps και στέρεο ήχο! Η οθόνη 3″ έχει ανάλυση μόλις 460.000 dots!  Φυσικά το επιπλέον χαρακτηριστικό της μηχανής είναι η συνδεσιμότητα Wi-Fi, η οποία επιτρέπει την σύνδεση με το smartphone μας ή το tablet μας (με την εφαρμογή FUJIFILM Photo Receiver) και την άμεση κοινοποίηση των φωτογραφιών μας στα διάφορα δίκτυα όπως το facebook και το twiter.  Με την βοήθεια του GPS που έχει το smartphone μας μπορούμε να καταγράψουμε τις γεωγραφικές συντεταγμένες που τραβήξαμε την κάθε φωτογραφία και να δούμε τις τοποθεσίες σε χάρτη στο κινητό μας!  Στα φίλτρα που περιέχονται στην μηχανή ξεχωρίζει το πανόραμα 360μοιρών!  Η μηχανή αναμένεται τον Αύγουστο με τιμή μεταξύ 250 και 300 ευρώ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

wi-fi
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Comments are closed here

Subscribe to our newsletter!