Πόσο γρήγορος είσαι? Παίξε το παιχνίδι της KATA Bags και κέρδισε μία τσάντα!


Πόσο γρήγορος είσαι?  Παίξε το παιχνίδι της KATA Bags και κέρδισε μία τσάντα!

Ένα πολύ πρωτότυπο παιχνίδι της KATA, κορυφαίας κατασκευάστριας τσαντών για φωτογραφικές μηχανές και videocamera, σας προκαλεί να τεστάρετε την ταχύτητα σας ως φωτογράφος!  Τι πρέπει να κάνετε?
Μόνο για να παίξετε απλά επιλέξτε την επιλογή “Quick-Draw Challenge”.   Πάρτε την τσάντα σας (οποιαδήποτε τσάντα), βάλτε μέσα την φωτογραφική σας μηχανή, καθίστε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σας, πατήστε Play και μόλις ο χρόνος αρχίζει να μετράει βγάλτε όσο πιο γρήγορα γίνεται την μηχανή από την τσάντα σας και βγάλτε φωτογραφία!!  Κατόπιν δείτε τον χρόνο σας! Αν είναι τα νούμερα σε λευκό πλαίσιο τότε είσαστε πιο γρήγορος από τον αντίπαλο σας.  Αν το πλαίσιο είναι πορτοκαλί είσαστε πολύ αργός!
Σε περίπτωση που θέλετε να συμμετέχετε στην κλήρωση για να κερδίσετε μία επαγγελματική τσάντα 3N1-25 PL, τότε επιλέγεται “Shoot to Win”.  Τώρα θα πρέπει να φορέσετε ότι πιο εκκεντρικό αξεσουάρ και ρούχο έχετε, να πάρετε την καλύτερη πόζα σας και να επιτρέψετέ στην κάμερα του υπολογιστή σας να σας φωτογραφίσει!  Μόλις τραβήξετε την φωτογραφία που σας αρέσει την κάνετε upload στην σελίδα της KATA.  Μάλιστα αν πείσετε τους φίλους σας να σας ψηφίσουν αυξάνεται τις πιθανότητες σας να κερδίσετε στην κλήρωση που θα γίνετε στο τέλος κάθε μήνα και θα αναδεικνύει 2 τυχερούς!
Πάρτε μέρος εδώ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Kata
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    μμμμμ λες να το δοκιμάσουμε????

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!