Τα Sony World Photo Awards για το 2013 ξεκίνησαν!


Τα Sony World Photo Awards για το 2013 ξεκίνησαν!

Ένας από τους μεγαλύτερους διεθνείς φωτογραφικούς διαγωνισμούς άνοιξε για συμμετοχές!  Τα Sony World Photo Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από τον World Photography Organisation με την υποστήριξη της Sony.  Υπάρχουν κατηγορίες για επαγγελματίες και ερασιτέχνες και τα βραβεία είναι τόσο σε εξοπλισμό όσο και χρηματικά.   Πλέον μπορούνε να συμμετέχουν και κινηματογραφιστές σε ειδική κατηγορία.  Οι συμμετοχές πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 4 Ιανουαρίου του 2013 για τους ερασιτέχνες και 9 Ιανουαρίου του 2013 για τους επαγγελματίες.
Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όλους να αποκτήσουν ένα στόχο, αυτόν την συμμετοχής, και να κινηθούν τους επόμενους μήνες βελτιώνοντας έτσι και τις φωτογραφικές τους ικανότητες!
Λεπτομέρειες εδώ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

World Photography Organisation
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Comments are closed here

Subscribe to our newsletter!