Άνοδος τιμών στις Canon στην Ελλάδα…


Άνοδος τιμών στις Canon στην Ελλάδα…

Δυσάρεστα τα νέα στον φωτογραφικό κόσμο της χώρας μας.  Μετά την μικρή συμμετοχή των αντιπροσώπων φωτογραφικών στο 6ο Photonet Show της Θεσσαλονίκης, ήρθε η άνοδος τιμών στα προϊόντα της Canon.  Έτσι πλέον όποιος θελήσει κάποια DSLR της ιαπωνικής εταιρείας θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη λίγο πιο βαθιά (15-30 ευρώ).
Και ενώ η Nikon παλεύει ακόμα με τις υπέρογκες ζημιές του 2011 (σεισμός, τσουνάμι, πλημμύρες στην Ταυλάνδη) να κρατήσει τις τιμές στην χώρα μας στα ίδια επίπεδα, η Sony αλλάζει πολιτική για να προσαρμοστεί και να διεκδικίσει μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, η Pentax και η Olympus είναι άφαντες από το προσκήνιο μένει να δούμε τι άλλο θα γίνει στον χώρο της φωτογραφίας στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Comments are closed here

Subscribe to our newsletter!