Έκθεση “Urban Survivors” στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης!


Έκθεση “Urban Survivors” στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης!

Από τις 9 Μαρτίου μέχρι τις 18 Μαρτίου η φωτογραφική έκθεση “Urban Survivors”, στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης (Αποθήκη Β1, Λιμάνι) παρουσιάζει συγκλονιστικά στιγμιότυπα ανθρώπων που ζουν σε παραγκουπόλεις στο Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, την Αϊτή, τη Νότιο Αφρική και την Κένυα.
Τις φωτογραφίες υπογράφουν φωτογράφοι του πρακτορείου NOOR και αποτελεί διεθνές multimedia project των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, σε συνεργασία με το ΝΟΟR και την εταιρεία Darjeeling Productions.  Το project φέρνει στο φως τις κρίσιμες ανθρωπιστικές και ιατρικές ανάγκες των ανθρώπων που ζουν σε παραγκουπόλεις ανά τον κόσμο.
Η έκθεση αποτελεί συνδιοργάνωση του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, με την υποστήριξη του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης.
Νομίζω ότι η παρουσία μας σε τόσο σημαντικά φωτογραφικά γεγονότα μας βελτιώνει σαν άνθρωπους και φωτογράφους και προτείνω σε όσους έχουν χρόνο να περάσουν μια βόλτα από την Αποθήκη Β1.
Ωράριο: καθημερινά 12:00-20:00 Ελεύθερη είσοδος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Urban Survivors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Comments are closed here

Subscribe to our newsletter!