Ανάκληση παρτίδας Nikon EN-EL15 (Nikon D800, D800E, D7000, Nikon 1 V1)!!!


Ανάκληση παρτίδας Nikon EN-EL15 (Nikon D800, D800E, D7000, Nikon 1 V1)!!!

Ακολουθεί επίσημη ανακοίνωση της Nikon:

Ενημέρωση προς τους χρήστες της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας ιόντων λιθίου EN-EL15

Πρόκειται για σημαντική ενημέρωση σχετικά με την μπαταρία EN-EL15 που χρησιμοποιείται στις φωτογραφικές μηχανές Nikon D7000, D800, D800E και Nikon 1 V1.
Παρότι η Nikon λαμβάνει τα αυστηρότερα μέτρα για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων, αντιληφθήκαμε ότι κάποιες μπαταρίες EN-EL15 που κατασκευάστηκαν από έναν από τους προμηθευτές μας δεν ανταποκρίνονται στα εσωτερικά πρότυπα ποιότητας που θέτει η Nikon. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, αυτό ενδέχεται να προκαλέσει την υπερθέρμανση της μπαταρίας και να οδηγήσει στην παραμόρφωση του εξωτερικού περιβλήματος. Οι μπαταρίες που παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα έχουν εντοπιστεί μόνο κατά τη διαδικασία κατασκευής τους από τη Nikon. Δεν υπήρξαν αναφορές για αυτό το πρόβλημα από την αγορά. Ως εκ τούτου, για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πελατών μας και του εξοπλισμού τους, έχει ξεκινήσει η διαδικασία εθελοντικής αντικατάστασης των εν λόγω προϊόντων.
Πελάτες που χρησιμοποιούν την εν λόγω μπαταρία EN-EL15 μπορούν να ζητήσουν την αντικατάστασή της, όπως ορίζεται παρακάτω.

Σχετικές μπαταρίες

  1. Εντοπίστε τον αριθμό παρτίδας στην μπαταρία EN-EL15. Οι αριθμοί παρτίδας είναι αλφαριθμητικοί χαρακτήρες που είναι εκτυπωμένοι στο κάτω μέρος της ετικέτας ονόματος στο κάτω μέρος της μπαταρίας, όπως φαίνεται παρακάτω.

    Εικόνα

  2. Ελέγξτε το 9ο ψηφίο του αριθμού παρτίδας, όπως φαίνεται παρακάτω.

    Εικόνα

– Εάν το 9ο ψηφίο του αριθμού παρτίδας της μπαταρίας EN-EL15 είναι “E” ή “F”, τότε η μπαταρία πρέπει να αντικατασταθεί, καθώς ενδέχεται να παρουσιάζει το εν λόγω πρόβλημα.
– Εάν το 9ο ψηφίο του αριθμού παρτίδας της μπαταρίας EN-EL15 είναι “A”, “B”, “C”, “D”, “G” ή οποιοδήποτε επόμενο γράμμα του αλφάβητου, τότε η χρήση της μπαταρίας είναι ασφαλής.

Το πρόβλημα δεν αφορά τις μπαταρίες EN-EL15 που παρέχονται με τη φωτογραφική μηχανή D7000 και Nikon 1 V1 που αγοράστηκε πριν από τις 29 Φεβρουαρίου 2012 ή σε μπαταρίες που αγοράστηκαν μεμονωμένα πριν τις 29 Φεβρουαρίου 2012.

Αιτήματα αντικατάστασης της μπαταρίας

Για να αιτηθείτε την αντικατάσταση μιας μπαταρίας, τηλεφωνήστε ή αποστείλετε email στο Τμήμα υποστήριξης πελατών. Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ωράριο λειτουργίας του γραφείου είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 ΠΜ έως 5:00 ΜΜ.Κατά την επικοινωνία μαζί μας για την αντικατάσταση της μπαταρίας, απαιτούνται οι παρακάτω πληροφορίες. Θυμηθείτε να συμπεριλάβετε αυτές τις πληροφορίες για να έχετε την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

– Όνομα
– Διεύθυνση email
– Πλήρης ταχυδρομική διεύθυνση
– Αριθμός τηλεφώνου
– Αριθμός παρτίδας της μπαταρίας που διαθέτετε

Η ανταλλακτική μπαταρία θα αποσταλεί στη διεύθυνση που παρέχεται και η ελαττωματική μπαταρία θα παραδοθεί στον υπάλληλο την ίδια ώρα.
Λυπούμαστε πολύ για την τυχόν αναστάτωση που ενδέχεται να προκληθεί από αυτό το γεγονός και δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες μόνο υψηλής ποιότητας.
πηγή: www.nikon.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon 1 V1 Nikon D800
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Comments are closed here

Subscribe to our newsletter!