Αναβάθμιση λογισμικού για τις Nikon J1 και V1!

Η Nikon ανακοίνωσε αναβάθμιση του λογισμικού για τις μηχανές της σειράς 1, J1 και V1, με την ονομασία Firmware Update 1.20.
Συγκεκριμένα με το νέο firmware επιλύονται τα εξής προβλήματα:
– αύξηση της ταχύτητας του κλείστρου.
– βελτίωση της απόδοσης της αυτόματης ρύθμισης της ισορροπίας λευκού
– βελτιώθηκε η ακρίβεια του υπολογισμού της έκθεσης όταν χρησιμοποιούμε το flash και το ISO έχει τεθεί στις καταστάσεις Auto 100–3200, Auto 100–800, ή Auto 100–400-
– επίλυση του προβλήματος κατά το οποίο  εμφανιζόταν μερικές φορές μήνυμα λάθους κατά την διάρκεια χρήσης του ιντερβαλόμετρου με αποτέλεσμα να σταματάει η λήψη.
–  επίλυση του προβλήματος κατά το οποίο όταν η κάμερα ενεργοποιούνταν από το ειδικό δαχτυλίδι του φακού υπήρχε καθυστέρηση στην δυνατότητα λήψης.
Για να κατεβάσετε το Firmware Update 1.20 για την Nikon J1 πατήστε εδώ!
Για να κατεβάσετε το Firmware Update 1.20 για την Nikon V1 πατήστε εδώ!

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!