Αποτελέσματα ψηφοφορίας “Η Sony αποφάσισε να πάρει πολύ στα σοβαρά το φωτογραφικό τομέα της. Είστε κάτοχος Sony ΝΕΧ ή Alpha και αν όχι πόσο πιθανό είναι να πάρετε μία?”


Αποτελέσματα ψηφοφορίας “Η Sony αποφάσισε να πάρει πολύ στα σοβαρά το φωτογραφικό τομέα της.  Είστε κάτοχος Sony ΝΕΧ ή Alpha και αν όχι πόσο πιθανό είναι να πάρετε μία?”

  • Δεν έχω Sony ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ! (54%, 19 Votes)
  • Έχω ήδη Sony και είμαι ευχαριστημένος 100%! (23%, 8 Votes)
  • Αν συνεχίσει να εξελίσεται είναι πολύ πιθανό να πάρω μια Sony στο μέλλον! (11%, 4 Votes)
  • Θα πάρω μία Sony στο άμεσο μέλλον! (12%, 4 Votes)

Έκλεισε η ψηφοφορία μας για την Sony και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.  Οι ορκισμένοι εχθροί της εταιρείας φτάσανε το 54%!!  Μόλις το 8% σκέφτεται να αγοράσει κάποια φωτογραφική μηχανή της σειράς Alpha (DSLR ή ΝΕΧ), ενώ το 23% δηλώνει ευχαριστημένο 100% από την εμπειρία του με την μηχανή Sony που ηδη έχει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Sony Alpha Sony NEX
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Comments are closed here

Subscribe to our newsletter!