Δωρεάν iPad app με τεχνικές φωτισμού για φωτογράφους, από τον Scott Kelby!


Δωρεάν iPad app με τεχνικές φωτισμού για φωτογράφους, από τον Scott Kelby!

Ο Scott Kelby είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους συγγραφείς φωτογραφικών βιβλίων στις Η.Π.Α.  Εκδότης, συνιδρυτής του περιοδικού Photoshop User, παρουσιαστής του videocast Photoshop User TV, συνπαρουσιαστής του D-Town TV (εβδομαδιαίο videocast για χρήστες DSLR) και πρόεδρος του National Association of Photoshop Professionals (NAPP) έχει γράψει πάνω από 50 βιβλία!  Πριν λίγο μόλις καιρό, ανακυρήχτηκε ως ο κορυφαίος συγγραφέας φωτογραφικών βιβλίων για το 2011!  Όλα αυτά σημαίνουν ότι ο Scott είναι πολύ καλός γνώστης της φωτογραφίας και των τεχνικών που εφαρμόζονται σε αυτήν!
Προφανώς ο Scott θεώρησε ότι πρέπει να δώσει κάτι πίσω στο φωτογραφικό κοινό που τον στηρίζει αρκετό καιρό τώρα και έτσι έφτιαξε και διαθέτει δωρεάν μία εφαρμογή για το iPad, που ονομάζεται Scott Kelby’s Lighting Recipes.  Η εφαρμογή αυτή περιέχει οτιδήποτε θέλετε να μάθετε για τις τεχνικές φωτισμού του Scott, τον εξοπλισμό που χρησιμοποιεί και το στήσιμο αυτού!  Μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του iTunes εδώ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

ipad Scott Kelby
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Comments are closed here

Subscribe to our newsletter!