Δύο δωρεάν e-book από τον Ελβετό Thomas Leuthard, με θέμα την φωτογραφία δρόμου!


Δύο δωρεάν e-book από τον Ελβετό Thomas Leuthard, με θέμα την φωτογραφία δρόμου!

Ο Ελβετός Thomas Leuthard από το 2009 ασχολείται αποκλειστικά με την φωτογραφία δρόμου (Street photography)!  Με μία εργασία που του παρέχει την δυνατότητα να ταξιδεύει και να μπορεί να αγοράσει τον κατάλληλο εξοπλισμό για την αγάπη του, την φωτογραφία, αποφάσισε να μοιραστεί με όλους εμάς τις σκέψεις του για το τι είναι φωτογραφία δρόμου.
Έτσι από την ιστοσελίδα του μπορούμε να κατεβάσουμε δωρεάν τα 2 e-book του, το Going Candid και το Collecting Souls.  Αν και δεν έχω προλάβει να τα μελετήσω και μόνο το γεγονός ότι αποφάσισε να μοιραστεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες του με όλους μας είναι αξιέπαινο και νομίζω αξιζεί να δώσουμε προσοχή!
Μπορείτε να κατεβάσετε τα βιβλία εδώ!

Kudos to Vasilis Tompazis!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Ebooks Street photography
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Comments are closed here

Subscribe to our newsletter!