Θήκη για iPhone 4/4s εμπνευσμένο από την Leica!


Θήκη για iPhone 4/4s εμπνευσμένο από την Leica!

Κυκλοφόρησε νέα θήκη για iphone 4/4s, το σχέδιο της οποίας αντιγράφει τις rangefinders Leica φωτογραφικές μηχανές των πολεμικών ανταποκριτών του παρελθόντος!  Η Gizmon iCA Military Edition κοστίζει $70,00 (+$10,00 μεταφορικά) και βγαίνει μόνο σε μαύρο!  Είναι η νεότερη έκδοση της Gizmon iCA iPhone Case!
Μετατρέψτε το iPhone σας σε Leica μηχανή με οπτικό σκόπευτρο και κουμπί λήψης. Προσαρμόστε το διαθέσιμο μάκρο ή fisheye φακό για να δημιουργήσετε εκπληκτικές εικόνες (Macro Lens=$45,00/Fisheye Lens=$55,00)!  Χρησιμοποιήστε την ειδική υποδοχή, για να το τοποθετήσετε σε τρίποδο και να φωτογραφίσετε με άνεση νυχτερινά τοπία χρησιμοποιώντας μεγάλους χρόνους έκθεσης!
Κατασκευασμένη από 23 κομμάτια μετατρέπει το iphone σας σε μια πανέμορφη μηχανή!
Μπορείτε να την παραγγείλετε εδώ!
Νομίζω ότι πρόκειται για κάτι πανέμορφο και σε βάζει σε πειρασμό να αγοράσεις το iphone μόνο και μόνο για να το βάλεις εκεί μέσα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

iphone iPhone 4
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Comments are closed here

Subscribe to our newsletter!