Νέες Samsung NX20, NX210 και NX1000!


Νέες Samsung NX20, NX210 και NX1000!


Ανακοινώθηκαν σήμερα στο Πεκίνο οι νέες mirrorless της Samsung, NX20, NX210 και NX1000!  Οι νέες μηχανές έχουν built in wifi και μπορείτε να συνδεθείτε με το smartphone σας για να δείτε τι βγάλατε ή να βγάλετε μία φωτογραφία ή μπορείτε μέσω της μηχανής να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και να κάνετε share τις φωτογραφίες σας στο facebook ή σε κάποιο άλλο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης!  Μπορείτε ακόμα να κάνετε upload τις φωτογραφίες σας σε κάποια υπηρεσία cloud ή να τις στείλετε με email!!!
Και οι τρεις μηχανές έχουν 20.3 Megapixel APS-C CMOS αισθητήρα.  Με Full HD video και δυνατότητα λήψης και RAW αναμένουμε να δούμε δείγματα, ειδικά με υψηλά ISO αφού μπορούμε να επιλέξουμεμέχρι 12800!
Για περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά δείτε εδώ!
πηγή: www.dpreview.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Facebook NX1000 NX20 Samsung
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Comments are closed here

Subscribe to our newsletter!