Νέο firmware για την Nikon D4!


Νέο firmware για την Nikon D4!

Η Nikon ανακοίνωσε νέο firmware update για την Nikon D4. Συγκεκριμένα τα firmware A και B γίνονται ver.1.02.  Τι προβλήματα επιλύνονται με την νέα αναβάθμιση?:

  • Η διαμόρφωση της κάρτας μνήμης (Format memory card) μπορεί να προστεθεί σαν επιλογή στο My Menu.
  • Η κλίμακα χρωμάτων (Gamut) για Adobe RGB εικόνες στην οθόνη της μηχανής αλλάζει.  Αποτέλεσμα πιο ζωντανή απεικόνιση των εικόνων στην οθόνη της μηχανής.
  • Η σταθερότητα του δικτύου όταν χρησιμοποιούμε FTP upload αυξάνεται.
  • Όταν καταγράφαμε ταινία, με φακό που έχει δαχτυλίδι διαφραγμάτων, στις επιλογές έκθεσεις [P] ή [S] και το δαχτυλίδι των διαφραγμάτων είχε επιλεγεί για Custom Setting f10: Customize command dials>Aperture setting, το μικρότερο διάφραγμα κλείδωνε.  Το θέμα αυτό επιλύθηκε.
  • Όταν μία φωτογραφία καταγραφόταν κατά την διάρκεια καταγραφής ταινίας  με 1920 ×1080; 30 fps; crop, 1920 × 1080; 25 fps; crop, ή 1920 × 1080; 24 fps; crop με επιλογή Movie settings>Frame size/frame rate και Live frame grab επιλεγμένο στο Custom Setting g4: Assign shutter button, στα λογισμικά Capture NX 2 ή ViewNX 2, το σημείο εστίασης εμφανιζόταν διαφορετικό από το πραγματικό σημείο εστίασης. Το θέμα αυτό επιλύθηκε.
  • Επιλύθηκε το πρόβλημα παγώματος της μηχανής όταν προσπαθούσαμε να κάνουμε διαμόρφωση της κάρτας μνήμης (setup menu > Format memory card) ενώ η μηχανή ήταν συνδεδεμένη σε ένα δίκτυο με επιλογή HTTP server mode.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις οδηγίες της Nikon για το πως να αναβαθμίσετε την μηχανή σας εδώ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Nikon D4
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Comments are closed here

Subscribe to our newsletter!