Ο Scott Kelby κορυφαίος σε πωλήσεις συγγραφέας φωτογραφικών βιβλίων για το 2011


Ο Scott Kelby κορυφαίος σε πωλήσεις συγγραφέας φωτογραφικών βιβλίων για το 2011

Ο Scott Kelby είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους συγγραφείς φωτογραφικών βιβλίων στις Η.Π.Α.  Εκδότης, συνιδρυτής του περιοδικού Photoshop User, παρουσιαστής του videocast Photoshop User TV, συνπαρουσιαστής του D-Town TV (εβδομαδιαίο videocast για χρήστες DSLR) και πρόεδρος του National Association of Photoshop Professionals (NAPP) έχει γράψει πάνω από 50 βιβλία!
Μεταξύ των βιβλίων που έχει γράψει είναι τα :The Adobe Photoshop Lightroom 3 Book for Digital Photographers, The Adobe Photoshop CS5 Book for Digital Photographers, Photoshop Down & Dirty Tricks, The Photoshop Channels Book, The iPhone Book, The iPod Book, and The Digital Photography Book, vols. 1, 2 & 3.
Το βιβλίο του The Digital Photography Book, vol. 1, είναι το best-seller βιβλίο για την ψηφιακή φωτογραφία όλων των εποχών.
Το 2010 ήταν η πρώτη χρονιά που ο Scott έγινε ο νο 1 σε πωλήσεις συγγραφέας φωτογραφικών βιβλίων.  Το 2011 είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ανακυρήσσεται ο κορυφαίος σε πωλήσεις συγγραφέας φωτογραφικών βιβλίων με την συγγραφή τριών βιβλίων: το Professional Portrait Retouching Techniques for Photographers Using Photoshop, το Light It, Shoot It, Retouch It: Learn Step by Step How to Go from Empty Studio to Finished Image και το  The Photoshop Elements 10 Book for Digital Photographers όλα από τις εκδόσεις Peachpit/New Riders.
Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε πάρα πολλές γλώσσες ενώ έχει κερδίσει και το αναγνωρισμένο Benjamin Franklin Award.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Comments are closed here

Subscribe to our newsletter!