7Artisans: Νέος φακός 35mm F2 Mark II για Leica M!
Η 7Artisans ανακοίνωσε τον δεύτερης γενιάς χειροκίνητο σταθερό φακό 35mm F2 Mark II, για συστήματα καμερών Leica M.
Ο δεύτερης γενιάς prime φακός διαθέτει νέο οπτικό σχεδιασμό σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο και αποτελείται από οκτώ στοιχεία σε επτά ομάδες. Διαθέτει διάφραγμα 10 λεπίδων με εύρος f/2-f/22 (o προκάτοχός του είχε εύρος f/2-f/16), με δακτύλιο διαφράγματος με κλικ για ξεκάθαρες αλλαγές στη ρύθμιση του διαφράγματος.

Η ελάχιστη απόσταση εστίασης του φακού είναι τα 70 εκατοστά, και στο μπροστινό του τμήμα δέχεται φίλτρα 55mm. Ο δεύτερης γενιάς φακός διαθέτει τετράγωνο lens hood αντί του στρογγυλού που υπήρχε στην αρχική έκδοση. Η 7Artisans λέει ότι ο 35mm F2 Mark II, δημιουργεί καλύτερα εφέ bokeh με “ονειρικά” στοιχεία εκτός εστίασης.
Παρακάτω είναι ένα μικρό δείγμα εικόνων, που παρέχεται από την Pergear:
Μπορείτε να δείτε μια παρουσίαση του φακού στο παρακάτω βίντεο:
Ο νέος 7Artisans 35mm F2 Mark II, είναι διαθέσιμος στην τιμή των 253 δολαρίων και θα τον βρείτε εδώ.
Αναζητήστε όλα τα νέα προϊόντα στο κατάστημα
Ρεπέλλα Φωτογραφικά.
To pttlgr στηρίζεται για την λειτουργία του στους αναγνώστες του!
Μπορείς να βοηθήσεις με μία μικρή δωρεά!
Υποστηρίξτε το pttlgr ακόμα και με μόλις 1€ – χρειάζεται μόνο ένα λεπτό. Εάν μπορείτε, σκεφτείτε να μας υποστηρίξετε με ένα ποσό κάθε μήνα.
Σας ευχαριστούμε.
Στηρίξτε το pttlgr και την προσπάθεια μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση ακολουθώντας μας
σε Instagram, YouTube και Facebook!
Ακολουθήστε το pttlgr στα Google News, εδώ!
Πριν φύγετε δείτε
- Ανακοινώθηκαν οι 3 νέοι αναμορφικοί φακοί BLAZAR Remus 45mm T/2.0, 65mm T/2.0 και 100mm T/2.8!
- Ulanzi: Ήρθαν οι νέες φωτογραφικές τσάντες BP09 και BP10!
- Ανακοινώθηκε η νέα κάμερα Panasonic G100D!
- Πακιστάν: Γυναίκα δολοφονήθηκε εξαιτίας μιας επεξεργασμένης εικόνας στα social media!
- Πλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Fujifilm X φακούς σε Nikon Z συστήματα!
- Λιοντάρι εντοπίζει trail κάμερα και πηδάει καταπάνω της!