Η φωτογράφος του Game of Thrones έχει βγάλει πάνω από 1 εκατομμύριο εικόνες

Το Game of Thrones διαννύει την 8η και τελευταία του σαιζόν και σύντομα θα αποτελεί παρελθόν για το τηλεοπτικό κοινό.
Η Helen Sloan, από την Ιρλανδία, είναι η επίσημη φωτογράφος της σειράς και Nikon Ambassador και μιλάει για την δουλειά της.
instagram-media" data-instgrm-captioned data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BudotDNh7-X/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
Στην παρουσίαση της στο πρόσφατο The Photography Show μίλησε για το πως κατάφερε από φωτογράφος σε ένα τσίρκο να έχει μία από τις πιο ζηλευτές δουλειές στο φωτογραφικό κόσμο.
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=g5b5I6Bv7dY[/embedyt]H Nikon δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο με την εμπειρία της φωτογράφου.









