Ανακοίνωση της Nikon για πρόβλημα στον σταθεροποιητή μερικών Nikon Z 6 και Ζ 7


Ανακοίνωση της Nikon για πρόβλημα στον σταθεροποιητή μερικών Nikon Z 6  και Ζ 7

Η Nikon έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της σχετικά με προβληματικές Nikon Z 6 και Nikon Z 7.

Ελέγξτε τις μηχανές και απευθυνθείτε στο επίσημο service στην Ελλάδα.

Συμβουλευτική Τεχνική Υπηρεσία για χρήστες των φωτογραφικών μηχανών mirrorless Z 7 και Z 6

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε τη Nikon για τις φωτογραφικές σας ανάγκες.

Παρατηρήσαμε ότι η λειτουργία απόσβεσης κραδασμών (VR) που είναι ενσωματωμένη σε ορισμένες φωτογραφικές μηχανές mirrorless Z 7 και Z 6 δεν λειτουργεί στο πλήρες δυναμικό της. Θα επιδιορθώσουμε χωρίς χρέωση τις φωτογραφικές μηχανές που επηρεάζονται από το πρόβλημα.

Εντοπισμός των επηρεαζόμενων προϊόντων
Για να ελέγξετε εάν η φωτογραφική μηχανή που διαθέτετε επηρεάζεται από το εν λόγω πρόβλημα, κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Σειριακοί αριθμοί προϊόντων με αυτό το πρόβλημα» παρακάτω και εισαγάγετε το σειριακό αριθμό της Z 7 ή Z 6 όπως θα σας ζητηθεί.
Θα ελεγχθεί εάν ο σειριακός αριθμός της φωτογραφικής μηχανής σας είναι στη λίστα των προϊόντων που επηρεάζονται από το πρόβλημα. Εάν η φωτογραφική σας μηχανή είναι μία από τις φωτογραφικές μηχανές που επηρεάζονται, θα εμφανιστούν οδηγίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αιτήματος για επισκευή. Εάν η φωτογραφική μηχανή σας δεν επηρεάζεται από αυτό το πρόβλημα να είστε βέβαιοι ότι δεν απαιτείται επιδιόρθωση της φωτογραφικής μηχανής σας και μπορείτε να συνεχίσετε να τη χρησιμοποιείτε χωρίς περαιτέρω ανησυχία για αυτό το πρόβλημα.

>Αριθμοί σειράς προϊόντων Z7 που επηρεάζονται
>Αριθμοί σειράς προϊόντων Z6 που επηρεάζονται

Ανοίξτε την οθόνη της φωτογραφικής μηχανής για να εντοπίσετε τον σειριακό αριθμό του προϊόντος. Πρόκειται για τον επταψήφιο αριθμό που είναι τυπωμένος στην ετικέτα που είναι επικολλημένη στο σώμα της φωτογραφικής μηχανής, όπως φαίνεται μέσα σε κόκκινο πλαίσιο στην παραπάνω εικόνα (σε αυτήν την εικόνα εμφανίζεται μια Z 6).

Επίλυση
Απευθυνθείτε στο πλησιέστερο κέντρο service της Nikon εάν διαθέτετε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Nikon Z 7 ή Z 6 που επηρεάζεται από αυτό το πρόβλημα. Θα κρατήσουν τη φωτογραφική μηχανή σας, θα την ελέγξουν και θα ρυθμίσουν ή θα αντικαταστήσουν τα μέρη της όπως απαιτείται, χωρίς χρέωση, ακόμη και αν η εγγύηση της φωτογραφικής μηχανής έχει παρέλθει ή δεν ισχύει στην περιοχή σας.

Αίτημα για επισκευή
Απευθύνετε τα ερωτήματά σας σχετικά με αυτό το θέμα στο πλησιέστερο Εικόνα Κέντρο Service της Nikon.

Λυπούμαστε ειλικρινά για την ταλαιπωρία που ενδεχομένως σας έχει προκαλέσει αυτό το πρόβλημα.
Η Nikon θα συνεχίσει να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποτροπή παρόμοιων προβλημάτων μελλοντικά.

Και πάλι, σας ευχαριστούμε που επιλέγετε τη Nikon για τις φωτογραφικές σας ανάγκες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!

Μετάβαση στο περιεχόμενο
×