Canon Ελλάδας: Διαγωνισμός φωτογραφίας με έπαθλα 1.000 ευρώ


Canon Ελλάδας: Διαγωνισμός φωτογραφίας με έπαθλα 1.000 ευρώ

Η Canon Ελλάδας ξεκίνησε μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό στο FaceBook με έπαθλα αξίας 1.000 ευρώ.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ CANON SUMMER PHOTO STORY: Ανέβασε σήμερα τη δική σου φωτογραφία στον νέο μας διαγωνισμό και διεκδίκησε εκπληκτικά δώρα συνολικής αξίας 1000 ευρώ!

Γιορτάζουμε το καλοκαίρι με καλοκαιρινές φωτογραφίες και συμβουλές από τους Canon Photographer μας. Για να κερδίσεις: Ανέβασε στα σχόλια κάτω απ’οποιαδήποτε φωτογραφία αναγράφεται η ένδειξη “ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ CANON” τη δική σου καλοκαιρινή λήψη από κάποια τοποθεσία “ορόσημο” που θα συναντήσεις στις διακοπές σου και συμβουλεύεις τους φίλους μας να επισκεφθούν για λήψεις. Πλούσια δώρα συνολικής αξίας 1000 ευρώ σε περιμένουν.

Ξεκινάμε με τη λήψη του Canon Photographer Γιώργου Τσάφου, ο οποίος συμβουλεύει: «Μια από τις γνωστές τεχνικές στη φωτογραφία τοπίου είναι το λεγόμενο HDR. Συνηθέστερα γίνεται με αυτοματοποιημένη διαδικασία, μέσω εξειδικευμένων προγραμμάτων και plug-ins. Κατά τη γνώμη μου όμως ο καλύτερος τρόπος είναι αυτός που γίνεται στο «χέρι» και που προφανώς απαιτεί περισσότερο χρόνο για να γίνει σωστά». Λήψη με Canon EOS 5D Mark II και φακό Canon EF 28-70mm f/2.8L USM. 📷f/6.3, 6 sec., 28mm, ISO -100.

Η επιλογή των νικητήριων λήψεων θα πραγματοποιηθεί από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από στελέχη της Canon Ελλάδος και Canon Photographers. Καθένας έχει δικαίωμα αποστολής πολλαπλών λήψεων. Συμμετοχές μέχρι και 31 Αυγούστου 2019

Αναλυτικά τα δώρα: 
– Canon EOS 250D – η ελαφρότερη παγκοσμίως φωτογραφική μηχανή DSLR με κινούμενη οθόνη αξίας 699 ευρώ (https://canon.sm/2J95B4M)
– Canon Zoemini S – η στιγμιαία φωτογραφική μηχανή αξίας 150 ευρώ (https://canon.sm/2JaKH5o)
– Ένα πολυμηχάνημα Canon PIXMA G3415 αξίας 169 ευρώ (https://canon.sm/2JaKJKy)

Photo credit: © George Tsafos

Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις του διαγωνισμού: 
https://canon.sm/2JdFWZ3





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Photo Contests
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!