ILFORD Photo: Μας ξεναγεί στο εργοστάσιο της και την γραμμή παραγωγής των φιλμ της!

Ένα φοβερό νέο βίντεο δημοσίευσε η ILFORD στο κανάλι της στο YouTube, με σπάνια πλάνα από το εργοστάσιο της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στο χωριό Mobberley, κοντά στο Μάντσεστερ παράγονται τα ασπρόμαυρα φιλμ της εταιρείας.

Από την παραγωγή emulsion, τo R&D και την επίστρωση των φιλμ έως την τελική επεξεργασία, τον ποιοτικό έλεγχο, την αποθήκευση και τη διανομή, για πρώτη φορά μαθαίνουμε για την παραγωγή των φιλμ.

Οι υπάλληλοι της ILFORD στο εργοστάσιο απασχολούνται στην παραγωγή φιλμ για πολλές δεκαετίες, ο κάθε ένας και πλέον είναι οι πιο ειδικοί για να μας δείξουν από τι και πως παράγεται ένα φιλμ.

Το φιλμ Behind the Film – Inside the ILFORD factory επιμελήθηκε η εταιρεία Exploredinary.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!