Ζευγάρι δίνει 800 δολάρια για φωτογράφιση γάμου και λαμβάνει θολές, σκοτεινές και γεμάτες κόκκο φωτογραφίες

Μεγάλη προσοχή, πάντα να βλέπετε προηγούμενες δουλειές του φωτογράφου που θα επιλέξετε και να υπογράφετε συμφωνητικό που θα σας διασφαλίσει!

Για την φωτογραφική κάλυψη του γάμου τους, η Hayley και ο Nick Kelble ζήτησαν προτάσεις από τους φίλους τους στο Facebook για φωτογράφους γάμου, και κάποιος συνέστησε μία φωτογράφο που σπούδασε φωτογραφία στο Kent State.

Η συμφωνία επήλθε στα 800 δολάρια “γιατί η τιμή ήταν πολύ ελκυστική” και όλα έμοιαζαν καλά μέχρι που παρέλαβαν τις φωτογραφίες από τον γάμο τους, οι οποίες ήταν χειρότερες από αυτές που έβγαλαν οι καλεσμένοι με τα smartphone τους!

Φωτογραφία με iPhone

Το πρώτο καμπανάκι ήρθε όταν η Hayley ζήτησε από την φωτογράφο την υπογραφή συμφωνητικού ανάμεσα στις 2 πλευρές και εκείνη απάντησε ότι δεν υπάρχει ανάγκη για κάτι τέτοιο.

Την ημέρα του γάμου, η Kelble αναφέρει ότι η φωτογράφος δεν χρησιμοποίησε το φλας της στο σκοτεινό περιβάλλον της εκκλησίας ούτε και καθοδήγησε τους συμμετέχοντες για τις φωτογραφίες, μένοντας στην δεξίωση μόλις για 20 λεπτά χάνοντας και σημαντικές στιγμές του γάμου.

Αλλάξαμε το πρόγραμμα για να μπορέσει να τραβήξει φωτογραφίες από το κόψιμο της τούρτας πριν φύγει. Έμεινε για περίπου 20 λεπτά στην δεξίωση και έφυγε.

Το πρόβλημα για το ζευγάρι ήταν ότι είχαν πληρώσει με επιταγή την φωτογράφο και εκείνη προχώρησε στην εξαργύρωση της προτού παραδώσει όλες τις φωτογραφίες.

Αν και αρχικά τους είχε στείλει κάποιες που ήταν καλές, στην συνέχεια το αποτέλεσμα ήταν κακό, με φωτογραφίες τόσο σκοτεινές που ακόμα και με επεξεργασία δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν.

Το ζευγάρι προσέλαβε άλλον φωτογράφο μετά τον γάμο να τους τραβήξει νέες φωτογραφίες και “ευτυχώς ήταν εξαιρετικές!”

Χριστόφορος Αναγνωστόπουλος

Ο Χριστόφορος Αναγνωστόπουλος, Global Ambassador των εταιρειών Tokina & Hoya, είναι επαγγελματίας φωτογράφος και βραβευμένος κινηματογραφιστής timelapse, εισηγητής σε workshop φωτογραφίας και timelapse.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

1 Comment
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Spyridon
Spyridon
6 χρόνια πριν

Με αυτά τα ρούχα που φορούσαν μάλλον χάρη τους έκανε. Μαύρη στιγμή και πόνος στα μάτια μας στην θέα
Των ρούχων που φοράνε.
Πέρα από την πλάκα όμως μην σου τύχει.

Back to top button
1
0
Would love your thoughts, please comment.x

Adblock Detected

Για να συνεχίσετε την περιήγησή σας στο pttl.gr, παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Ad Blocker.

Οι διαφημίσεις μας επιτρέπουν να διατηρούμε το περιεχόμενο δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας. Χωρίς τη διαφημιστική υποστήριξη, η λειτουργία και η εξέλιξη του site δεν θα ήταν εφικτές.

Μόλις απενεργοποιήσετε το Ad Blocker, ανανεώστε τη σελίδα για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο του pttl.gr.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την κατανόησή σας.