Το Best Buy αποκαλύπτει τα στοιχεία των Google Pixel 4 και 4 XL!


Το Best Buy αποκαλύπτει τα στοιχεία των Google Pixel 4 και 4 XL!

Το Best Buy Καναδά αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά των πολυαναμενόμενων Google Pixel 4 και 4 XL μέσω της σελίδας του.

Η Google έχει προγραμματίσει το event παρουσίασης των νέων smartphone για τις 15 Οκτωβρίου 2019, και μέχρι σήμερα αρκετά από τα χαρακτηριστικά των Pixel 4 και 4 XL έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, παρότι η Google δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τίποτα.

Το νέο smartphone της Google εκτιμάται ότι θα έχει εξαιρετική απόδοση στην λήψη φωτογραφιών, κάτι που το τονίζει το Best Buy στην σελίδα του προϊόντος.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι

το software του Pixel 4 θα επιτρέπει την λήψη επαγγελματικών φωτογραφιών, χωρίς την ανάγκη για επιπλέον επεξεργασία.

Τα Google Pixel 4 και 4 XL αναμένεται να έχουν οπίσθια κάμερα διπλής διάταξης ανάλυσης 12 και 16 megapixel, με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4Κ, και μπροστινή κάμερα ανάλυσης 8 megapixel με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 1080.

Επίσης, το Google Pixel 4 θα έχει δυνατότητες αστροφωτογράφισης, κάτι που είχαμε δημοσιεύσει πρόσφατα, παρουσιάζοντας τις πρώτες αρκετά εντυπωσιακές (για smartphone) αστροφωτογραφίες, καθώς επίσης και ένα ανεπίσημο συγκριτικό της κάμερας του Google Pixel 4 με το Samsung Galaxy S10+.

Υπενθυμίζουμε ότι αναμένεται να έχει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855 με 6gb ram, 64gb αποθηκευτικό χώρο και οθόνη 5.7 ιντσών για το Pixel 4 και 6.3 ιντσών για το Pixel 4 XL, με ρυθμό ανανέωσης 90hz.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Google Pixel 4

Πηγή:

Techblog
author
Χριστόφορος Αναγνωστόπουλος

Ο Χριστόφορος Αναγνωστόπουλος, Global Ambassador των εταιρειών Tokina & Hoya, είναι επαγγελματίας φωτογράφος και βραβευμένος κινηματογραφιστής timelapse, εισηγητής σε workshop φωτογραφίας και timelapse.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!