Νέο Firmware για SIGMA MOUNT CONVERTER MC-21 SA-L / EF-L


Νέο Firmware για SIGMA MOUNT CONVERTER MC-21 SA-L / EF-L

Η SIGMA διαθέτει νέο Firmware για τον SIGMA MOUNT CONVERTER MC-21 SA-L / EF-L.

Το νέο Firmware για τον SIGMA MOUNT CONVERTER MC-21 SA-L προσφέρει τις εξής βελτιώσεις:

· Το firmware θα διορθώσει το φαινόμενο με το οποίο παγώνει η SIGMA fp όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τον SIGMA 24-35mm F2.8 DG HSM | Art και το SIGMA SA mount.
· Το firmware θα βελτιώσει την απόδοση AF όταν χρησιμοποιείτε η SIGMA fp.
· Το firmware θα βελτιστοποιήσει τη λειτουργία του πλήκτρου λειτουργίας AF και του οπτικού σταθεροποιητή όταν ο φακός χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τις Panasonic Lumix DC-S1R / S1 που έχουν ενημερωθεί με το πιο πρόσφατο firmware.
· Το firmware θα αλλάξει τη λειτουργία DC crop για να μην περικόπει όταν είναι ρυθμισμένη στο Auto, όταν έχει τοποθετηθεί ένας ασύμβατος φακός.

Το νέο Firmware για τον SIGMA MOUNT CONVERTER MC-21 EF-L προσφέρει τις εξής βελτιώσεις:
· Το Firmware θα βελτιώσει την απόδοση AF όταν χρησιμοποιείτε η SIGMA fp.
· Το Firmware θα διορθώσει το φαινόμενο με το οποίο ο οπτικός σταθεροποιητής σταματά να λειτουργεί όταν χρησιμοποιεί συμβατός φακός σε συνδυασμό με τη SIGMA fp.
· Το firmware θα βελτιστοποιήσει τη λειτουργία του πλήκτρου λειτουργίας AF και του οπτικού σταθεροποιητή όταν ο φακός χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την Panasonic Lumix DC-S1R / S1 που έχει ενημερωθεί με το πιο πρόσφατο Firmware.
· Το firmware θα αλλάξει τη λειτουργία DC crop για να μην περικόπει όταν είναι ρυθμισμένη στο Auto, όταν έχει τοποθετηθεί ένας ασύμβατος φακός.

Αναβαθμίστε στο νέο Firmware με το λογισμικό SIGMA Optimization Pro  Ver.1.5.0 ή νεώτερη έκδοση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Firmware Updates Sigma SIGMA MC-21

Πηγή:

SIGMA
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!