LensView Διαγωνισμός Φωτογραφίας Τοπίου: Αυτοί είναι οι φιναλίστ!


LensView Διαγωνισμός Φωτογραφίας Τοπίου: Αυτοί είναι οι φιναλίστ!

Η κριτική επιτροπή του Διαγωνισμού Φωτογραφίας Τοπίου που διοργανώνουμε με την Olympus στο LensView.gr επέλεξε τους φιναλίστ.

Με εκατοντάδες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο η κριτική μας επιτροπή επέλεξε τις παρακάτω φωτογραφίες (με τυχαία σειρά), από τις οποίες θα προκύψουν οι δύο νικητές, στην κατηγορία Αστικό Περιβάλλον και Φυσικό Περιβάλλον, όπως και τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού που θα πάρει ως έπαθλο μία Olympus OM-D E-M10 II.

Επιτροπή ανάδειξης νικητή

Η επιτροπή επιλογής του τελικού νικητή είναι τριμελής και αποτελείται από επαγγελματίες φωτογράφους:

  • Γιώργος Μαρινάκης – Eπαγγελματίας φωτογράφος και Olympus Visionary Europe 
  • Χριστόφορος Αναγνωστόπουλος – Συντάκτης του pttlgr, Global Ambassador των εταιρειών Tokina & Hoya, επαγγελματίας φωτογράφος και βραβευμένος κινηματογραφιστής timelapse, εισηγητής σε workshop φωτογραφίας και timelapse.
  • Βάιος Βήτος – Eπαγγελματίας φωτογράφος, δημιουργός και αρχισυντάκτης του pttlgr, παρουσιαστής της YouTube εκπομπής Angle of View

Έπαθλο

Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει μία Olympus OM-D E-M10 II με τον φακό 14-42mm R, προσφορά της Olympus Ελλάδας.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στο Angle of View 15!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!