Ilford: Προς το παρόν τέλος η παραγωγή φιλμ λόγω κορονοϊού!


Ilford: Προς το παρόν τέλος η παραγωγή φιλμ λόγω κορονοϊού!

Η Ilford ανακοίνωσε ότι βάζει τέλος στην παραγωγή φιλμ, λόγω του κορονοϊού.

Η παύση της παραγωγής θα ξεκινήσει από αύριο, 1η Απριλίου και θα συνεχιστεί μέχρι την αντίστοιχη ανακοίνωση της εταιρείας στο μέλλον.

Η ανακοίνωση της Ilford αναφέρει:

Καθώς ο κορονοϊός συνεχίζει να σπέρνει τον όλεθρο σε όλο τον κόσμο, η HARMAN επανεξετάζει συχνά την προσέγγισή της στην πανδημία, ενσωματώνοντας τις πιο πρόσφατες οδηγίες που έδωσε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου στις ενέργειές μας.

Αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα ότι η βασική μας ανησυχία παραμένει η υγεία και η ασφάλεια των υπαλλήλων μας και αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει. Εξετάζουμε επίσης πώς μπορούμε να προστατεύσουμε την επιχείρηση σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Καθώς η κατάσταση κλιμακώνεται, έπρεπε να πάρουμε τη δύσκολη απόφαση να σταματήσουμε προσωρινά την παραγωγή στην περιοχή Mobberley από την Τετάρτη 1 Απριλίου 2020 έως την επόμενη ειδοποίηση.

Παρόλο που οι κυβερνητικές συμβουλές του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι οι επιχειρήσεις παραγωγής μπορούν να λειτουργήσουν ακόμα, με τη χώρα να βρίσκεται lockdown, αισθανόμαστε τώρα ότι πρέπει να δράσουμε για να προστατέψουμε τους υπαλλήλους μας και την Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS) με την ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης του ιού.

Η ανακοίνωση συνεχίζει:

Η αποθήκη μας θα παραμείνει ανοιχτή (για όσο το δυνατόν περισσότερο) προκειμένου να αποστέλλει προϊόντα στους διανομείς, μέσω του ilfordphoto.com (Η.Β. και Η.Π.Α.). Βεβαιωθείτε ότι τηρούνται τα μέτρα κοινωνικής απομάκρυνσης και ότι χρησιμοποιείται εξοπλισμός ατομικής προστασίας.

Τις τελευταίες εβδομάδες, εν αναμονή αυτού, αυξήσαμε την παραγωγή των πιο δημοφιλών προϊόντων μας, επομένως η αποθήκη μας είναι καλά εξοπλισμένη για να καλύψει τη ζήτηση.

Όπου είναι δυνατόν, έχουμε βάλει το απαραίτητο προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε την αγορά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λάβετε υπόψη ότι πολλοί από τους προμηθευτές μας εξακολουθούν να λειτουργούν (αν και μόνο στο διαδίκτυο), αν και αναμένουμε ότι η αποστολή προϊόντων θα μπορούσε να γίνει πιο δύσκολη τις επόμενες εβδομάδες. Ως εκ τούτου, αν δεν έχετε σε απόθεμα κάποιο από τα προϊόντα μας, σας συνιστούμε να τα αγοράσετε σύντομα.

Για περισσότερα από 140 χρόνια το όνομα ILFORD είναι συνώνυμο της φωτογραφίας με φιλμ και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε αυτό και στο μέλλον. Σταματώντας την παραγωγή, λαμβάνουμε απλά τα απαραίτητα βραχυπρόθεσμα μέτρα για να διασφαλίσουμε το μακροπρόθεσμο μέλλον της επιχείρησής μας και των πιο πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων μας, των υπαλλήλων μας.

Οι περισσότεροι από τους υπαλλήλους μας έχουν «παγιδευτεί» υπό καθεστώς κρατικής διατήρησης θέσεων εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι όλοι πρόθυμοι να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά γίνεται.

Σε αυτό το σημείο ο κόσμος μπορεί να αντιμετωπίζει οικονομικές προκλήσεις και μεγαλύτερη αβεβαιότητα, αλλά με τη συνεχή υποστήριξη και το πάθος μας, είμαστε αποφασισμένοι να επανέλθουμε πιο δυνατά από ποτέ.

Μέχρι τότε να παραμείνετε ασφαλείς, να παραμείνετε στο σπίτι, να φωτογραφίζετε με φιλμ, να κάνετε εκτυπώσεις και να θυμάστε να πλένετε τα χέρια σας. Όπως πάντα, επικοινωνήστε μαζί μας στα κοινωνικά κανάλια @ilfordphoto και στην ιστοσελίδα: www.ilfordphoto.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Film photography Ilford

Πηγή:

Ilford
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!