Sony: Τα οικονομικά αποτελέσματα δείχνουν τεράστια πτώση στις πωλήσεις καμερών!


Sony: Τα οικονομικά αποτελέσματα δείχνουν τεράστια πτώση στις πωλήσεις καμερών!

Η Sony παρουσίασε τα οικονομικά αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου και του οικονομικού έτους που έκλεισε στις 31 Μαρτίου 2020.

Όπως αναμένουμε για όλες τις φωτογραφικές εταιρείες τα στοιχεία της Sony, επηρεασμένα για τους πρώτους μήνες του 2020 από την πανδημία με τον κορονοϊό COVID-19, δείχνουν τεράστια πτώση στις πωλήσεις καμερών.

Συγκεκριμένα όσο αφορά το τελευταίο τρίμηνο του οικονομικού έτους που έκλεισε στις 31 Μαρτίου (δηλαδή Ιανουάριος-Φεβρουάριος-Μάρτιος 2020), η πτώση των πωλήσεων καμερών (φωτογραφικών και βίντεο) ήταν του μεγέθους του 25%, από τα 82.449 εκατομμύρια Γιεν του τελευταίου τριμήνου του 2019, στα 62.251 εκατομμύρια Γιεν.

Τα στοιχεία για το οικονομικό έτος που έκλεισε στις 31 Μαρτίου 2020 δείχνουν ότι οι πωλήσεις των καμερών (φωτογραφικών και βίντεο) είχαν πτώση κατά περίπου 9.9%, από τα 421.506 εκατομμύρια Γιεν του 2019 στα 384.142 Γιεν.

Όπως αναφέρεται στην παρουσίαση:

Οι πωλήσεις και τα κέρδη από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές επηρεάζονται σημαντικά από τη σημαντική επιβράδυνση της ζήτησης σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να δείτε τα οικονομικά αποτελέσματα της Sony εδώ.

Το μέλλον φαίνεται δύσκολο, ειδικά όσο αφορά το υπόλοιπο του 2020 καθώς εκτός από την πανδημία του κορονοϊού COVID-19, η Sony φαίνεται να έχει χάσει έδαφος σε σχέση με την Canon, η οποία φουλάρει τις μηχανές της στον χώρο των mirrorless καμερών, στον οποίο η Sony μέχρι και πριν λίγο καιρό ήταν στην ουσία μόνη της.

Μένει να δούμε πως ο συνδυασμός του ανταγωνισμού από την Canon, αλλά και την Nikon και τα αποτελέσματα της πανδημίας θα επηρεάσουν την Sony, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει αδρανήσει και από την οποία αναμένουμε σημαντικές ανακοινώσεις μέσα στον Μάιο και τον Ιούνιο.

Κάνε Εγγραφή / Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, αποκλειστικά για φωτογραφία και φωτογραφικό εξοπλισμό!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Sony
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!