Night Light: Νέο φοβερό φιλμ του νυχτερινού ουρανού, συνδυασμός Time Lapse και φωτογραφιών Light Painting του τοπίου!

Ο φωτογράφος και κινηματογραφιστής Arthur Cauty παρουσιάζει το φιλ, Night Light, ένα μείγμα από Time Lapse του νυχτερινού ουρανού και Light Painting.

Όπως γράφει ο Arthur:

Αυτό το φιλμ αποτελείται εξ ολοκλήρου από φωτογραφίες. Όλη η κίνηση επιτεύχθηκε μετά την παραγωγή. Οι μόνες λήψεις Time Lapse είναι τα αστέρια. Όλες οι άλλες λήψεις συνήθως αποτελούνται από 3 έως 5 εκθέσεις του ίδιου θέματος, αλλά με διαφορετικό φωτισμό σε κάθε μία. Στη συνέχεια αναμειγνύονται μεταξύ τους για να δώσουν την αίσθηση της απρόσκοπτης κίνησης.

O Arthur φωτογράφισε στα εξής μέρη:

  • Εθνικό Πάρκο Arches, Γιούτα
  • Εθνικό Πάρκο Capitol Reef, Γιούτα
  • Εθνικό Πάρκο Joshua Tree, Καλιφόρνια
  • Llanthony Priory, Brecon Beacons National Park, Ουαλία
  • Dunraven Bay, Νότια Ουαλία
  • Εθνικό Πάρκο Dartmoor, Αγγλία

Από εξοπλισμό χρησιμοποίησε:

  • Κάμερες: Sony A7S, Panasonic S1H, Canon 6D
  • Φακοί: Sigma Art 24mm f / 1.4, Sigma Art 50mm f / 1.4, Samyang 24mm f / 1.4, Samyang 14mm f / 2.8
  • Φώτα: Μερικά φθηνά μικρά dimmable LED από την Amazon, ένα παλιό iPhone 5 και τα φώτα των αυτοκινήτων που περνούσαν

pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!