Xiaomi Mi Power Bank 3: Έρχεται με 30.000mAh και χαμηλή τιμή!


Xiaomi Mi Power Bank 3: Έρχεται με 30.000mAh και χαμηλή τιμή!

Οι σύγχρονες mirrorless κάμερες, action cameras και διάφορα φωτογραφικά αξεσουάρ φορτίζουν και μέσω USB, με την μπαταρία πάνω στο σώμα, κάτι που είναι πολύ βολικό.

Για αυτό είναι πάντα καλή ιδέα να έχεις πάνω σου ένα αξιόπιστο Power Bank, ιδανικά με μεγάλη χωρητικότητα.

Έτσι το νέο ΤΕΡΑΣ που έχει η Xiaomi φαίνεται ιδανικό για να το έχετε μαζί σας για φόρτιση των συσκευών σας στο πεδίο, εκεί που δεν έχετε πρόσβαση σε παροχή ρεύματος (για παράδειγμα στην κορυφή του Ολύμπου).

Το Xiaomi Mi Power Bank 3 διαθέτει δύο εξόδους USB Type-A και μία έξοδο Type-C, οι οποίες υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση στα 18W. Επίσης, έχει και μία είσοδο Micro-USB. Η θύρα Type-C μπορεί να υποστηρίξει είσοδο έως 24WΗ

Το Xiaomi Mi Power Bank 3 μπορεί να φορτίσει μέσα σε 7.5 ώρες μέσω του γρήγορου φορτιστή 30W της εταιρείας.

Στην Κίνα η τιμή του είναι στα περίπου 22 ευρώ και αναμένουμε να δούμε πότε θα έρθει στην Ευρώπη και την χώρα μας και σε ποια τιμή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Xiaomi Xiaomi Mi Power Bank 3

Πηγή:

Techblog
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!