Reels: Αυτό είναι το TikTok του Instagram!


Reels: Αυτό είναι το TikTok του Instagram!

Το Instagram κινείται γρήγορα να επωφελειθεί από την τεράστια επιτυχία του TikTok λανσάροντας αντίστοιχη υπηρεσία.

Όπως και στην περίπτωση της δημοφιλούς εφαρμογής TikTok το Reels του Instagram θα σου επιτρέπει να δημιουργείς βίντεο με μέγιστο χρόνο 15 δευτερόλεπτα.

Φυσικά θα μπορείς να προσθέτεις μουσική ή ήχους ανάλογα το γούστο σου, ενώ στην επεξεργασία του βίντεο θα μπορείς να προσδιορίζεις την ταχύτητα αναπαραγωγής.

Το Reels ήδη έχει δοκιμαστεί σε Γερμανία, Γαλλία και Βραζιλία και έχει ξεκινήσει την επίσημη λειτουργία του στην Ινδία (εκεί όπου το TikTok έχει απαγορευτεί). Επόμενος σταθμός επίσημης λειτουργίας είναι οι Η.Π.Α. (όπου το TikTok μπορεί να απαγορευτεί για λόγους ασφαλείας από την κυβέρνηση Τραμπ), κάτι που θα γίνει στα τέλη Αυγούστου, ενώ μετά θα γίνει διαθέσιμο και σε άλλες χώρες.

Χρησιμοποιείτε το TikTok και αν όχι θα σας δελεάσει η αντίστοιχη πρόταση του Instagram;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Instagram Reels TikTok
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!