Το Associated Press ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιεί mirrorless κάμερες και βιντεοκάμερες της Sony!


Το Associated Press ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιεί mirrorless κάμερες και βιντεοκάμερες της Sony!

Ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία, το Associated Press, ανακοίνωσε την συνεργασία του με την Sony.

Με άλλα λόγια όλοι οι φωτορεπόρτερ και εικονολήπτες του πρακτορείου θα χρησιμοποιούν από εδώ και πέρα κάμερες της Sony.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του πρακτορείου:

Με δημοσιογράφους σε σχεδόν 250 τοποθεσίες σε 100 χώρες, το AP παρέχει πραγματική, συναρπαστική δημοσιογραφία σε όλες τις μορφές, συμπεριλαμβανομένων 3.000 φωτογραφιών και 200 βίντεο κάθε μέρα. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο έχει μια ξεχωριστή ιστορία ισχυρής οπτικής δημοσιογραφίας, κερδίζοντας το Βραβείο Pulitzer 2020 στη Feature Photography – το 54ο Pulitzer του AP και το 32ο για φωτογραφία – και κερδίζοντας αναγνώριση από την Royal Television Society για την δημιουργία βίντεο.

Μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων λύσεων απεικόνισης της Sony θα ξεκινήσει αμέσως να παραλαμβάνεται, συμπεριλαμβανομένων των Full Frame mirrorless καμερών Alpha, των επαγγελματικών βιντεοκάμερων της σειράς FS και μιας σειράς από 57 φακούς E-mount της Sony, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων G Master ™.

Όταν ολοκληρωθεί η μετάβαση στη Sony, οι εικονολήπτες και οι φωτογράφοι του AP θα είναι για πρώτη φορά εξοπλισμένοι με την ίδια μάρκα φωτογραφικών μηχανών.

Η νέα mirrorless τεχνολογία στις κάμερες της Sony επιτρέπει μια εντελώς αθόρυβη λειτουργία, που σημαίνει ότι οι φωτορεπόρτερ μας μπορούν να δουλεύουν σε περιβάλλοντα χωρίς να διακόπτουν τη σκηνή γύρω τους. Αυτό είναι ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός για το φωτορεπορτάζ.

δήλωσε ο διευθυντής φωτογραφίας του AP J. David Ake

Εκτός από τις κάμερες και τους φακούς, το AP και η Sony θα συνεργαστούν για τη βελτίωση της ροής εργασίας και της αποτελεσματικότητας των επιτόπιων λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένης της δοκιμής των δυνατοτήτων 5G. Η Sony προσφέρει 5G μέσω της σειράς προϊόντων Xperia, η οποία δανείζεται τεχνολογία από τις επαγγελματικές οθόνες, τις κάμερες και τις συσκευές ήχου της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Associated Press Sony
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!