Αυτό το βίντεο του Παρισιού από το 1896-1900 μετατράπηκε σε ένα εντυπωσιακό έγχρωμο 4Κ 60fps βίντεο!


Αυτό το βίντεο του Παρισιού από το 1896-1900 μετατράπηκε σε ένα εντυπωσιακό έγχρωμο 4Κ 60fps βίντεο!

Η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης ξεκλειδώνει απίστευτες δυνατότητες στην βελτίωση παλαιών φωτογραφιών και βίντεο.

Πόσο παλιών ρωτάτε;

Το παρακάτω βίντεο από το 1896-1900 με εικόνες του Παρισιού, τραβηγμένο από τη Lumière company, μετατράπηκε σε έγχρωμο 4Κ βίντεο στα 60fps προσφέροντας μία έγχρωμη ματιά στην εποχή που το χρώμα απουσίαζε από τις λήψεις.

Ο Denis Shiryaev για άλλη μία φορα μας εντυπωσιάζει με την χρήση ΑΙ και το αποτέλεσμα που παράγει. O ήχος φυσικά έχει προστεθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

tbl
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!